Turistkinja na plaži kod Svete Gore uslikala najjači prizor: "Nisam htela da ga uznemiravam" (FOTO)

- Ja nisam želela da ga uznemiravam na bilo koji način, pa ni prilazeći da bolje fotografišem - napisala je autorka fotografije

  • 12
monah na plaži Foto: Facebook/Live from Greece, Mirjana Bulatović Rosić

Turistkinja iz Srbije fotografisala je nesvakidašnji prizor na plaži u Uranopolisu. Ona je podelila fotografiju monaha kako spava držeći poveći krst u naručju. Objavila je fotografiju u Fejsbuk grupi "Live from Greece". 

- Tu je luka, bukvalno meni iza leđa, a građevina koja se vidi iza njega je kula Uranopolisa. Mi smo šetali, gledali brodiće kojima se krstari oko Svete Gore i u povratku ja slikam kulu kao simbol Uranopolisa. I kako se približavamo vidim ga i potpuno neverovatan utisak ostavlja, kao da sam odjednom u filmu "Raspeće Hristovo".

- To je oko 8 uveče. On spava držeći krst. Ja nisam želela da ga uznemiravam na bilo koji način, pa ni prilazeći da bolje fotografišem. Pošto posle Uranopolisa počinje Sveta Gora, on je prešao ko zna koji put sa krstom i spavajući tako gde se zatekne - kaže Mirjana Bulatović Rosić, autorka fotografije.

monah s krstom na plaži - Bilo je oko 20 časova, on je spavao drželi krst - napisala je Mirjana, Foto: Facebook/Live from Greece, Mirjana Bulatović Rosić

I kako to i obično biva, na njenu objavu da je prizor ostavio na nju izuzetno jak utisak, mnogi pitaju "Kakav utisak?"

Kako napisa jedan u komentarima "I ja da imam ogroman "plus" i nindžino odelo uradio bih isto", "Posejdon", "Nasukao se", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    19. jul 2019 | 17:57

    Kada bi svi imali barem delić vere koliko ovaj monah ima, mnoge stvari bi nam bile drugačije!

  • Zorica

    19. jul 2019 | 17:58

    Jako lepa slika. Deluje umirujuce...

  • Вр.

    19. jul 2019 | 19:40

    Само они који немају никакву веру, у живот у посо у породицу у нови дан па на крају и у себе а камоли у Бога могу написати небулозе. Ко није био на Светој Гори не може му се речима дочарати то мора да се осети и доживи изнутра.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA