Otkriveno ko je misteriozni kupac: Tereza Mej kupila narukvicu Margaret Tačer za 45.000 evra? (FOTO)

Margaret Tačer ju je u javnosti ponela svega tri puta

  • 1
Margaret Tačer, Tereza Mej Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images, Tanjug/AP

Misteriozni kupac narukvice Margaret Tačer koja je koštala skoro 45.000 evra je možda otkriven. I to nije niko drugi nego, sada već bivša premijerka Velike Britanije, Tereza Mej.

Tereza Mej fotografisana je kako nosi veoma sličnu zlatnu narukvicu sa kamenjen. Svi su to uočili dok je poslendnji put mahala ispred broja 10 u Daunnig stritu.

Dok je stajala pored svog supruga Filipa, u plavom kompletu, Tereza Mej je podigla ruku da mahne i pokazala misterioznu narukvicu.

Britain Conservatives Tim Ireland

Nekadašnja premijerka Velike Britanije Margaret Tačer dobila je narukvicu na poklon od svog supruga Denisa i nosila ju je u nekoliko navrata na važnim događajima. Tako ju je stavila kada je imenovana za premijerku 1979. godine, zatim kada je ugostila Mihaila Gorbačova 1984, a onda i kada je u posetu došao Nelson Mandela 1990. godine.

Narukvica ide u kompletu sa prstenom, a onda je pre dva meseca zavšrila na aukciji zajedno sa još 169 ličnih predmeta u čast 40. godišnjice kako je Margaret Tačer izabrana za premijerku 3. maja 1979. godine.

Procenjena je na oko 2.700 evra, ali je prodata za skoro 45.000. Aukcijska kuća nije objavila informacije o kupcu, ali su sada prsti upereni u Mejovu.

Pogledajte video: Zastala joj knedla u grlu, briznula u plač, pa pobegla: Tereza Mej podnela ostavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Др

    26. jul 2019 | 09:05

    Па!? Каква је то вест!?Баба купила од друге бабе наруквицу!??Свашта!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA