Megan Markl je ponovo razbesnela svet: Uređivala je novi broj "Voga", a mnogi kažu da je "smeće"

Na naslovnici se nalazi 15 žena po izboru vojvotkinje od Saseksa

  • 9

Megan Markl uređivala je septembarski broj magazina "Vog". Ona je odabrala i ko će se sve naći na naslovnoj strani popularnog lista, a upravo je taj izbor izazvao mnogo kontroverzi.

Na naslovnoj strani piše "Forces for Change" i na njoj se nalazi 15 crno-velih fotografija na kojima su žene koje su, prema mišljenju supruge princa Harija, najglasnije kada je u pitanju težnja ka promenama.

Ona ja izabrala žene kao što su Džejn Fonda, Džasinda Ardern, Greta Tanberg, Selma Hajek. Kristi Tarlington, a svi se pitaju kako to da nema baš nijedne žene iz prosvete, zdravstva, sestre, doktora, advokata...,

Pitaju se i zašto nema kraljice Elizabete II.

Samo neki od komentara glasili su "apsolutno grozno" i "isprazno smeće".

Čelnici “Voga” su prvobitno želeli da se Vojvotkinja pojavi na naslovnici među ženama koje su inspiracija svetu, što je ona odbila jer je, kako kaže, “suviše pretenciozno”.

Mnogi kritičari smatraju ovaj potez Meganinog uređivanja najradiklanijim u stogodišnjoj istoriji časopisa i veoma riskantnim s obzriom na to da je septembarsko izadnje najvažnije u čitavoj godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA