≫ 

Da li je prikladno da se ovakvom fotografijom čestita rođendan? Fanovi Megan Markl misle da nije

Harijeva čestitka svidela im se mnogo više

  • 2

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, proslavila je 38. rođendan, a na službenoj stranici Kensingtonske palate osvanula je čestitka koju su potpisali princ Vilijam i Kejt Midlton. Oni su ispod čestitke napisali: "Želimo najsrećniji rođendan vojvotkinji od Saseksa - i dodali emotikone crvenih balona.

Ipak, fotografija koju su tom prilikom objavili nije se nimalo svidela kraljevskim fanovima. Smatraju da nije u redu što su s Megan na fotografiji Hari, Čarls, Vilijam i Kejt.

Kejt je na fotografiji u sredini, pa su neki fanovi uvereni da ovom slikom Megan troluje i nabija joj na nos činjenicu da će ona biti supruga kralja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎈Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана

- Zašto nisu pronašli fotografiju gde je Megan sama ili barem u sredini?", "Zar je toliko nebitna?", pitaju se obožavatelji britanskog dvora.

Princ Hari javno je čestitao supruzi rođendan na Instagram profilu Sussex Royal napisavši joj: "Sretan rođendan mojoj divnoj supruzi. Hvala ti što si mi se pridružila na ovom putu."

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday 🎂 • ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ - Love, H Photo©️PA/Doug PetersОбјава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана

VIDEO: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA