≫ 

Pokušao da izazove požar na benzinskoj pumpi zbog krađe, a hrabri Balkanci su sprečili havariju

Sumnja se da je pokušao da izazove požar, kako bi neometano ukrao vozilo

  • 0
brizbejn, benzinska pumpa Printscreen: Video Dailymail

Neidentifikovani muškarac (56) pokušao je da izazove požar na benzinskoj pumpi u australijskom Brizbejnu, kako bi, pretpostavlja se, odvukao pažnju prolaznika da bi neometano ukrao vozilo, prenose tamošnji mediji.

Muškarac je snimljen sigurnosnim kamerama, a na snimku se vidi kako je zapalio crevo za točenje goriva, a potom nonšalantno odšetao. Kada su hrabri prolaznici videli da se pojavio plamen u točilici za gorivo, dotrčali su u nameri da spreče eventualnu havariju, ne mareći za svoje živote.

Na snimku se vidi i mladić Stiv Minić, kako gasi vatru kantom vode koju je zatekao na licu mesta, dok je njegov brat Majkl Minić pritisnuo dugme za alarm. Sudeći po njihovim prezimenima, može se zaključiti da su poreklom sa Balkana.

Pre pokušaja izazivanja požara, muškarac je pokušao da ukrade više vozila, a prilikom prvog pokušaja da to učini, autom je udario ženu pešaka.

Majklova supruga Nataša ukazala je ženi prvu pomoć. Srećom, žena nije ozbiljnije povređena. Odvezena je u bolnicu gde su joj konstatovane sitne ogrebotine.

Prestupnik, 56-godišnji muškarac uhapšen nekoliko trenutaka kasnije nakon što su ga dvojica muškaraca savladala i izvukla iz kombija koji je takođe pokušao da ukrade. Optužen je po ukupno devet tačaka, uključujući vožnju u pripitom stanju, napad na policajca i ugrožavanje imovine upotrebom vatre.

VIDEO: Klinke krale hotdogove na pumpi kada je muškarac pokušao da ih spreči nastao je pakao

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA