≫ 

Devojka na crnogorskoj plaži rešila da joj ne ostane nijedan beli trag na telu. Čak ni na međunožju

Fotografija sa jedne crnogorske plaže postala je hit na društvenim mrežama

  • 42

Tropske vrućine su se vratile na Balkan. Prognozira se da će ovaj četvrtak biti najtopliji dan ove nedelje, a toplotni talas standardno je obgrlio i susednu nam Crnu Goru.

Potrebno je nekako boriti se protiv vrućina, a plaža je definitvno jedno od najboljih rešenja. Osim rashlađenja, na plaži možete poraditi i na fizičkom izgledu, pa je tako jedna devojka pokušala da u potpunosti osunča svaki deo svog tela.

Naime, fotografija sa jedne crnogorske plaže koja je osvanula na popularnoj Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov razgalila je maštu muškaraca.

- Dobro jutro, danas se očekuje do 35 stepeni, sunčano. Oslobodite telo, ali pre svega svoj duh, i samo napred - stoji u opisu fotografije na kojoj se vidi nepoznata devojka koja se sunčala na plaži, dok je najintimniji deo tela prekrila donjim delom kupaćeg kostima, koji je prethodno skinula.

Komentari ispod fotografije su raznoliki, a pored mnogobrojnih duhovitih opaski, uglavnom provladava oduševljenje muške populacije.

- Kompletan doživljaj kvari onaj paraglajder od šortsa pored - našalio se momak koji je pokupio najviše "lajkova" i rakcija na komentar.

Duni, duni vetre, najjače što znaš - još jedan je šaljiv komentar, koji je pozajmljen iz stiha popularne muzičke numere. Jasno je šta je time želeo da poruči mladić i šta priželjkuje.

- Mogla je umesto ove krpe da stavi neki kamenčić - želja je još jednog korisnika Fejsbuka.

"Nije mi jasno kako joj nije krivo da joj sve bude osunčano osim grudi", "Samo mi žao što će izgoreti gde ne treba", "Je l' palo nekom na pamet da se iz vode sve vidi", još neki su od komentara.

Iznenađujuće ili ne, komentari ženskih osoba takođe su pozitivni. Nekoliko devojaka pohvalilo je izgled njenog tela, rekavši kako zaista dobro izgleda i da joj je ideja da osunča celo telo odlična.

Postoje međutim i oni koji osuđuju potez ove devojke na plaži uz pogrdne komentare, a oni pažljiviji, koji su detaljno pogledali fotografiju, primetili su da pored devojke na plaži leži dete i da ne bi trebalo na taj način da se sunča.

Nagađaju takođe da je je dete koje se jedva vidi na dnu fotografije njeno ili je sasvim slučajno upalo u kadar.

Nije precizirano na kojoj plaži je ovaj prizor zabeležen, ali sigurno je da je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

VIDEO: Igrala limbo, pukao joj kupaći i svi su joj se smejali

(Telegraf.rs/Podgorički vremeplov)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA