≫ 

Neobični predmeti na Marsu: Komadi stena ili skulpture koje su izradili vanzemaljci?

Poznati teoretičar zavere tvrdi da se radi o skulpturama koji predstavljaju umetnički rad vanzemaljaca. Iz NASA tvrde da je ipak u pitanju efekat pareidolije

  • 5
Vanzemaljci na Marsu Foto: NASA / Scott Waring

Teoretičar zavere Skot K. Voring, koji sebe predstavlja kao iskusnog lovca na NLO, uočio je i opisao neobične skulpture koje se navodno nalaze na Marsu kao ručne radove vanzemaljaca. Ističe da se radi o statuama muškarca, žene i deteta za koje se pretpostavlja da su napravili pripadnici bića koji ne žive na našoj planeti, mada relevantnost njegove procene ostaje krajnje upitna.

Voring, koji je prethodno navodno špijunirao neidentifikovani leteći objekat u Oblasti 51, kao i "azijsku Atlantidu" na morskom dnu u blizni Japana, ponovo je skrenuo pažnju, ovog puta na potencijalne ručne radove vanzemaljaca na Marsu, što se može uočiti na fotografijama NASA.

Detaljno govoreći o svojim pronalascima u svom blogu "NLO Sightings Daily", Voring tvrdi da se na fotografiji nalaze statue muškarca, žene i deteta, a skulpturu žene opisuje kao "Mona Liza sa Marsa".

Vanzemaljci na Marsu Voring tvrdi da se radi o skulpturama koje su napravili vanzemaljci; Foto: NASA / Scott Waring

- Statua žene ima veoma uočljiv zeleni ogrtač, na kojem se vide nabori ispod nje. Ima dugu kosu do ramena, a ruka joj je prekrivena rukavom ogrtača do zgloba, gde joj se boja ruke pretvara u ružičastu. Njen lik je nesumnjivo lik čoveka ženskog pola - napisao je Voring u deskripciji predmeta koje je video na slikama.

- Muškarac (koji se nalazi ispred nje) takođe ima zelenu odeću i ružičastu ćelavu glavu. Izgled deteta ne može jasno da se uoči, samo se vidi da je u sedećem položaju, sa nogama napred, a rukama iza sebe - rekao je.

Voring je ranije izneo niz tvrdnji u vezi sa raznim predmetima koje je navodno pronašao na fotografijama NASA, poput vanzemaljske tehnike na asteroidu Benu ili vanzemaljske baze na površini Meseca, ali američka svemirska agencija je njegovo izlaganje opisala kao do efekta pareidolije - psihološki fenomen gde ljudi vide prepoznatljive oblike u oblacima, stenskim formacijama ili na drugi način nepovezane objekte ili podatke.

(Telegraf.rs/Sputnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Peks

    10. avgust 2019 | 09:40

    Ne zna se šta imamo na planeti na kojoj živimo ali zato Nasa sa sigurnošću tvrdi šta ima a šta nema na Marsu i u svemiru....nije nego...

  • Rade

    10. avgust 2019 | 08:45

    Ma to vanzemaljci podigli spomenike svojim herojima!

  • Lol

    10. avgust 2019 | 09:11

    Pa i piramide su napravili vanzemaljci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA