≫ 

Čuveni "Prijatelji" ponovo ispijaju kafu u Central parku: Ovoga puta u "Lego" svetu (VIDEO)

Set od 1.079 kockica, odličan za igranje, ali i gledanje, sigurno će izmamiti pažnju u svakoj sobi u kući - navode iz danske kompanije igračaka.

  • 0
Prijatelji, Lego Printskrin: Instagram/Lego

Prijatelji Rejčel, Monika, Čendler, Ros, Džoi i Fibi iz popularne serije "Prijatelji" ponovo su se okupili u svom omiljenom sastajalištu, kafiću "Central park", ovog puta u "Lego" svetu.

Povodom 25. godišnjice od kada se pojavila i danas veoma popularna serija, "Lego" je predstavio novi set kockica "Central park". Ovo je svima dobro poznat kafić u kojem su se šestoro prijatelja redovno okupljalo.

- Set od 1.079 kockica, odličan za igranje, ali i gledanje, sigurno će izmamiti pažnju u svakoj sobi u kući - navode iz danske kompanije igračaka.

Postavka od figurica uključuje i 7 likova, i to Rosa, Rejčel, Čendlera, Moniku, Džoija, Fibi i Gantera, kao i delove nameštaja.

- Graditelji mogu da izgrade i binu na kojoj je Fibi izvodila svoje pesme uz gitaru, tu je i aparat za kafu od cigle, gitara ili posude sa kolačima, ali i drugi autentični predmeti - dodaju u "Legu".

Televizijski sitkom "Prijatelji", koji su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, premijerno je bio emitovan na En-Bi-Siju od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine u trajanju od 10 sezona. Glumački ansambl su činili Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

"Lego set će se u prodaji pojaviti od 1. septembra.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA