• 3

Policajka imala seks pred kamerama u Velikom bratu, šef poludeo jer joj nije dao dozvolu (SNIMAK)

Ovo je veoma naljutilo i njene kolege

  • 3

Britanska policajka suočava se sa ozbiljnom kaznom, nakon što se pojavila u rijalitiju "Veliki brat" bez dozvole šefova, u kojem je navodno i imala seks sa jednim učesnikom.

Kafi Karem (29) iz Metropolitske policije (Met) upozorena je da ne učestvuje u ovogodišnjem "Velikom bratu" u Nigeriji. Međutim, oglušila se o ovo upozorenje i uzela neplaćeno odsustvo kako bi ušla u rijaliti.

Tamo je, kako prenosi San, ušla u vezu sa jednim učesnikom, Ekpatom Gedonijem (31).

Khafi Kareem

Printskrin: Twitter

Publika u Nigeriji uživala je prateći razvoj njihove veze, ali će Karem sada biti predmet Met-ove Direkcije za profesionalne standarde.

Karem je bila i zaštitno lice na posteru za Met, na kojem je pozirala zajedno sa koleginicom, kako bi postakli zapošljavanje ljudi tamnopute boje kože i proslavili 100 godina žena u policiji.

Dejli mejl prenosi kako su njene kolege besne njinim postupkom.

- Pitala je za dozvolu da ode u šou, a kada je odbijena, ipak je otišla. Kolege su besne jer nije poštovala odluku, već je odletela u Afriku i dovela u pitanju reputaciju službe - rekao je njen kolega.

Karem je u Velikom bratu ušla u vezu sa učesnikom 30. juna. Od tada tamošnja javnost prikovana je za ekrane, gledajući kako se razvija njihov odnos.

Ubrzo je nigerijski medij objavio snimak na kojem par navodno ima seks ispod jorgana. To je navodno bio njihov treći seks, dok su ostali učesnici spavali.

To je posebno naljutilo njene kolege.

- Ne bi trebalo da se vrati na posao, a nadležni bi morali da deluju - istakao je drugi kolega.

Portparol policije rekao je da svi oficiri imaju obavezu da se "ponašaju profesionalno i na način koji zaposlene u Met-u ne dovodi na loš glas, bez obzira da li su na dužnosti ili nisu.

- Oni koji se ne ponašaju profesionalno, rizikuju kršenje policijskih standarda profesionalnog ponašanja i protiv njih može biti pokrenut prekršajni postupak - istakao je portparol.

VIDEO: Postoji mesto gde bez srama možete da se penjete na polne organe

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Лицемер

    Млада дама би да снима филмове а не да буде на постеру.

  • 💐

    Što da ne.ziva i zdrava bila.💯♥️✔️

  • Sajla

    Pravila su pravila, posebno kad je takav posao u pitanju. I privatni život mora da trpi zbog toga. Ja je nebih vratio na posao.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima