Dalmatinac naplaćuje i dodirivanje svojih kajaka: Ludo upozorenje za sve turiste (FOTO)

Prvo plati, pa pipni

  • 0
Kajak kajaci

Foto: Pixabay.com

Pojedini delovi Jadrana ove godine su šokirali turiste, što zbog visokih cena, što zbog neobičnih naplaćivanja. Tako smo na Krku mogli videti naplaćivanje hlada na privatnoj plaži, a sada je objavljena fotografija na kojoj jedan od Dalmatinaca navodi da će naplatiti svako dodirivanje njegovih kajaka.

Fejsbuk publiku nasmejala je i iznenadila nova objava na stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca" koja inače objavljuje stvari satiričnog sadržaja.

Tako su, između ostalog objavili i fotografiju natpisa koji je zakačen na zid jedne od radnji za iznajmljivanje kajaka, gde je vlasnik jasno naveo kako će se svako dodirivanje kajaka naplaćivati.

Bilo da se radi o šali, upozorenju da ne troše vlasnikovo vreme ili nečemu sličnom - objava je dobila podeljene reakcije publike.

Neki su pitali koliko košta dodir, dok su drugi rekli da bi trebalo zvati poreznu da proveri da li je prijavio cenu za dodirivanje. Mnogi su se, ipak, samo nasmejali smatrajući da je u pitanju šala.

Da podsetimo, pre nekoliko nedelja mediji su preneli vest o Zlatku Dokiću, vlasniku kampa "Maslinik", koji je postavio cenovnik i u njemu naveo da naplaćuje i hlad.

Nakon što je priča o naplaćivanju hlada izazvala brojne reakcije, odlučio je da ukine naplaćivanje mesta u hladu.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA