≫ 

Stranci brutalno prozivaju naše Zoo vrtove, a tek da vidite kakvi su u svetu (VIDEO)

Tuga, čemer, jad

  • 5

Amerikanci su se zgadili kad su videli kako i gde živi foka i ostale životinje u Zoo vrtu na Paliću, međutim postoji nešto mnogo, mnogo gore.

Naime, Zoo vrt na Tajlandu slobodno može da se svrsta u najgori na svetu. Životinje gladuju, slonovi su vezani lancima...

Da je ovaj Zoo vrt iz pakla jedan od najsurovijih, svedoči snimak na početku teksta.

Ekipa Telegrafa obišla je beogradski Zoo vrt ali i palićki za koje su svojevremeno komentarisali da su nehumani za životinje. Pogledajte šta smo zabeležili pa sami procenite gde se krije prava istina.

"Ozloglašeni" vrt na Paliću 

Kada malo bolje pogledate snimke videćete da naši vrtovi i nisu toliko strašni čak se može reći da su za neke hotel sa 5 zvezdica za životinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • .a

    21. avgust 2019 | 12:49

    Pa sta sad? Ako je tamo negde u Togo - u zoo vrt katastrofa opravdava da nas bude zapusten? Sto i jeste tako hteli mi da priznamo ili ne.

  • Dejan

    21. avgust 2019 | 14:13

    Ukinuti zoo vrtove, zivotinje su tamo nesrecne, a i nama posmatracima nije prijatno da to gledamo.

  • Radnaskela

    21. avgust 2019 | 21:43

    Ако већ мора (?) да постоји ЗОО врт, треба да буде што приближнији природним условима. Можда би Велико ратно острво било добро решење за врт полу-отвореног типа, са великим простором за животиње. Наравно, без уништавања садашњих станишта тамошњих животиња.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA