• 4

Tara je znala da baka neće biti na venčanju, pa joj je ispunila želju: Poslednji susret kida srca

Na ovaj način voljena baka bila je uključena u njen poseban dan

  • 4

Venčanje Tare Folej se održalo u junu u Teksasu, ali njena baka nije imala sreće da doživi taj dan. Preminula je pre venčanje svoje unuke. Ali, Tara je za svoju baku učinila nešto čime je rastopila milione srca.

Jednog dana odlučila je da iznenadi baku koja zbog lošeg zdravstvenog stanja i slabog srca nije bilo preporučeno letenje.

Dok je njena baka još bila živa, u bolnicu je stigla u venčanici.

U potpunoj tajnosti otišla je baki, a sa sobom povela lokalnog fotografa koji je ovekovečio emotivan susret unuke i bake i izradio fotografije nad kojima sada plače ceo svet.

Baka nije mogla da veruje, a smeh i suze isprepletali su se na njenom licu, piše 24sata.hr.

- Raširila je ruke za zagrljaj istog trenutka kada me je videla i rekla mi da sam predivna. Smejale smo se i uživale u svakoj sekundi - prisetila se unuka emotivnog druženja s bakom.

Tara je fotografije s bakom objavila na svom Fejsbuku, a one i dalje kruže društvenim mrežama i prikupile su više od 1,7 miliona lajkova.

- Kad sam joj tog dana poželela laku noć, obe smo znale kako je to poslednji put da se vidimo. Uhvatila me za obraze rukama, pogledala pravo u oči i rekla mi koliko me voli. Preminula je 27 dana kasnije - kazala je Tara Folej.

- Znala sam da moram doći do nje u venčanici kako bi me videla i kako bi se osećala uključenom u moj poseban dan. Jako sam blagoslovena što mi je ovo poslednje sećanje na nju - zaključila je devojka.

Neposredno pre venčanja mlada je iznenadila porodicu otkrivši im fotografije sa voljenom bakom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • sonja

    I moja unuka se zove Tara ali je još mala za udaju. Da li ču dočekati taj Dan.?

  • Danijel

    E, ovo je ljubav. A ne onaj lik što je tetovirao na ruci babinu poruku.

  • Душан Краишник

    Браво

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima