• 2

Hvatali miša u prodavnici brze hrane, pa ga slučajno ispržili s pomfritom u vrelom ulju (VIDEO)

Neobičan snimak dolazi iz jedne burgerdžinice u Teksasu

  • 2

Dok su čekali da im bude gotova hrana koju su poručili, posetioci jednog burger lanca nedaleko od Ostina u Teksasu uočili su miša kako se šetka pored posuda namenjenih za meso i priloge koji se služe gostima. Kada su pokušali da ga uhvate, glodar je bežeći upao u vrelo ulje gde se prži pomfrit.

Kupci su ugledali i telefonima snimali miša koji se pojavio pored posuda u kojima se sprema hrana, nakon čega im se jedan od radnika izvinio i rekao da će im vratiti novac zbog ovog incidenta.

U međuvremenu, žena za koju autor snimka Brašon Luis tvrdi da je mušterija, ušla je u prostor za zaposlene kako bi zarobila miša, ali glodar je u tom trenutku bežeći upao u vrelo ulje za pomfrit.

Luis se zatim približio da mi mogao jasno da uhvati trenutak prženja miša u ulju, ali nije uspeo u tome.

Video snimak je na društvene mreže postavio u subotu, a do ponedeljka je sakupio čak 1,6 miliona pregleda.

Burger lanac u čijoj se radnji dogodio incident izvinio se svojim mušterijama, rekavši da su higijena i bezbedna ishrana prioritet za njih.

U ovom slučaju, morali su privremeno da zatvore restoran kako bi izvršili deratizaciju. Kako su naveli u saopštenju, ubrzo su očistili i sanirali ceo lokal i sada je konzumiranje njihovih proizvoda potpuno bezbedno.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Komentari

  • Da

    To rade isto u daleko istocnim Azijskim zemljama i to je njihov specijalitet da ne pominjem kuce/pse/kerove domace Koreja,Kina,Kambodja,Laos,Vijetnam,Thailand,Thaivan itd

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima