• 9

Australijanac platio samo jednu kriglu piva 62.000 evra, a banka sada neće da mu vrati novac

Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za jednu flašu dojčers IPA piva u hotelu Malmezon

  • 9

Jedan australijski novinar platio je kriglu piva u jednom mančesterskom hotelu 55.000 funti (61.356 evra) - greškom devojke koja radi u tom baru.

Piter Lejlor, novinar jednog australijskog lista, platio je astronomsku sumu za jednu flašu dojčers IPA piva u hotelu Malmezon, nakon što je dan proveo gledajući kriket na Old trafordu.

- Odlučio sam da popijem pivo u povratku i svratio sam u hotel, jer su mi tu bili smešteni drugari. Kad sam platio, nisam nosio svoje naočare, a bilo je nekih problema sa POS terminalom, tako da sam morao dvaput da pogledam. Imao sam neki čudan osećaj i upitao: "Koliko sam platio to pivo?". Devojka za barom pogledala je račun i kazala: "O, Bože!", a onda je malo oklevala da mi ga pokaže - kazao je Lejlor.

hotel Malmaison Manchester

Hotel u kome je došlo do greške Printsrkin: Google maps

On kaže kako je, nakon što je uvideo da mu je naplaćeno 55.000 funti, za pivo koje inače košta 5.50 funti, menadžer hotela smesta priznao grešku i obećao da će mu pomoći da to sredi sa bankom.

Lejlor je otišao, pogrešno pretpostavivši kako banka neće proknjižiti tako veliku isplatu u svakom slučaju.

- Probudio me je telefon, zvala me je uspaničena žena koja je otkrila ogromni manjak na mom hipotekarnom računu. Uzmu novac za sekund, ali izgleda da im treba 10 radnih dana da ga vrate - kazao je Lejlor, prenosi "Gardijan".

Portparol hotela kaže da trenutno sprovode istragu u vezi sa tim događajem i da su uspostavili kontakt s Piterom kako bi se izvinili i uverili ga da će sve biti rešeno što pre, prenosi B92.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Krmaca mitraljez

    Ja roknem zaječarca za 2 evra onu krmaču bocu

  • Istina

    Moj drug u Sidneju za 3 dana zaradi čisto 3 hilj. evra. Vozi turiste svojim busom.

  • montenegringo

    Pa kad ides sa karticom da platis pivo i plus nema baksisa normalno da ce konobarica da ti pravi malo problema

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima