Zatekla muža sa ljubavnicom, pa počela da je udara vratima dok se ona bezuspešno pravdala (VIDEO)

Govorila je kako to nije njen problem

  • 23
Kina ljubavnica tuča Printskrin: Youtube/interesting and celebrities of videos

Supruga u Kini je zatekla svog muža u sobi sa oskudno odevenom ženom. Supruga je poludela. Svoju suparnicu je vratima udarala na zid.

Ljubavnica se pokušala obraniti i skrivala je lice rukom kada je shvatila da se sve snima. Besna supruga joj je sklanjala ruku s lica kako bi se videlo o kome se radi. Ljubavnica je pokušala ženi da objasni da ta cela situacija nije njen problem i da bi muž i žena o tome sami trebalo da rasprave.

- To nema veze s tobom? Zavela si mi muža i tvrdiš da to nema veze s tobom - vikala je prevarena žena, piše 24sata.hr.

Suprug se sve vreme držao u pozadini, a onda je svoju suprugu nazvao "furijom". Žena je iz osvete snimak objavila na društvenim mrežama. Jedan član porodice pokušao je da opravda supruga i rekao je kako je on napravio ono što radi 90 posto muškaraca u Kini.

I zaista, kako statistika pokazuje, vanbračne afere su zadnjih godina u toj zemlji porasle. Za čak 75 posto razvoda kriva je nevera. Ali samo 30 posto prevarenih se zaista odlučuje za razvod. Suprug iz ovog videa bio je visoko pozicionirani službenik kojem komunistička partija nije oprostila ovaj čin. Brzo je smenjen, piše OE24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jovana

    7. septembar 2019 | 07:53

    Pokazivala joj lice da se vidi o kome se radi pa njih milijardu istiii

  • ГЦГ

    7. septembar 2019 | 08:51

    ја бих се вадио на то да су све жене исте и да не видим разлику. Поготово у Кини. Што се тиче језика, кунем вам се да ова моја кад се дере на мене исто овако звучи! То је тај језик... или можда мени само дјелује тако јер је не слушам уопште 🤔

  • AnanaS

    7. septembar 2019 | 10:37

    Mogu da razumem sve muškarce sveta za varanje osim kineza. Jel ljubavnica lepša od žene?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA