Bivši kralj oglasio se prvi put nakon snimka seksa supruge u bazenu: Sultan žali zbog svoje odluke

Palata je u zvaničnom saopštenju osudila i postavljanje fotografija sultana na društvenim mrežama

  • 10

Bivši kralj Malezije priznao je da "žali zbog svog ličnog izbora" nakon što se oženio ruskom misicom i odustao od prestola prošle godine.

Sultan Muhamed V i Ruskinja Oksana Voevodina venčali su se na tajnoj ceremoniji prošle godine u Moskvi, ali je kralj u januaru abdicirao sa trona.

Iako je i dalje vladar provincije Kelantan, ovo je prva abdikacija otkako je zemlja oslobođena britanske vladavine 1957. godine.

Par je u maju dobio sina Leona, ali samo mesec dana kasnije razveli su se, nakon što je u javnost isplivao snimak na kojem Ruskinja ima seks u bazenu sa puno mlađim muškarcem od supruga.

Oksana Rihana Veovodina Foto: Instagram/rihanapetra

Nekadašnja mis Moskve od tada se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da se nije razvela od supruga i objavila je fotografije na kojima je pokazala da se i dalje vole.

Prvi put otkako je izbio skandal, oglasio se i bivši kralj. U zvaničnom saopštenju iz palate sultan je "izrazio žaljenje zbog ličnih izbora u privatnom životu koji su izazvali zbunjenost među ljudima".

- Kalentan palata je duboko uznemirena i osuđuje širenje privatnih slika Njegovog Kraljevskog Visočanstva Sultana Muhameda V na društvenim mrežama i svih neprikladnih objava o ličnim i privatnim stvarima Njegovog Kraljevskog Visočanstva - kaže se u saopštenju.

Voevodina je postavila nekoliko fotografija na privatnim nalozima na društvenim mrežama, na kojima je ili sa suprugom ili sa sinom, što je palata kritikovala a sultan nazvao "lažima".

Rihana Oksana Petra, Oksana Voevodina Foto: Instagram/rihanapetra

- Palata Kelantan odlučno negira bilo kakve netačne i klevetničke komentare koji su objavljeni zajedno sa slikama. Zbog toga je palata odlučila da odstupi od norme i odgovori na neistinite i klevetničke izjave na društvenim mrežama kako bi ublažila zbrku koju su takve objave prouzrokovale među narodom - piše u izjavi palate.

Bivša misica sada navodno sa sinom živi u vili u blizini Moskve, a u poslednjem postu zapretila je da će sve ispričati o braku sa bivšim kraljem, navodeći da će to biti "bolno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA