Rebeka Dudi vadila je grudi pred policajcima. Nudila je seks umesto kazne jer je pijana vozila decu

Optužena je za nuđenje mita, nepristojno ponašanje i vožnju pod uticajem alkohola

  • 8
Rebeka Dudi

Foto: Facebook

Rebeka Su Dudi (29), majka troje dece iz Pen Tovnšipa u Pensilvaniji, koja je pijana u automobilu vozila svoju decu, pokušala je da podmiti policajce seksom.

Zbog toga je optužena za nuđenje mita, nepristojno ponašanje i vožnju pod uticajem alkohola. Takođe, protiv nje su podignute i tri optužnice za ugrožavanje drugih osoba jer je u alkoholisanom stanju vozila svoje troje dece.

Kako se navodi, čitava situacija počela je tako što je policija intervenisala u njenom domu zbog porodičnog nasilja. Nakon što su stigli na njenu adresu, pričali su sa njenim partnerom Jakobom Angoliom, koji im je otkrio da je njegova devojka pijana u autu vozila svoju decu. Kada je policija razgovarala sa njom o čitavoj situaciji, osetili su miris alkohola iprimetili da je gubila ravnotežu i nije mogla normalno da govori.

Zbog toga ju je policija uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju, ističući da je svojim ponašanjem ugrozila decu i dovela ih u životnu opasnost. Ipak, ona nije odustajala u nameri da se izvuče.

- Dok smo se vozili prema bolnici, Dudi je pokušala da mi ponudi seksualne usluge i tako izbegne kaznu - rekao je policajac koji ju je uhapsio, dodavši kako je tako nastavila da se ponaša pred lekarima i policijom dok su bili u bolnici.

Kad su ju priveli, Rebeka je povukla majicu i grudnjak, pokazavši policajcima svoje grudi. Uz to, sve vreme ih je nagovarala na seks kako bi je oslobodili. Ipak, na kraju joj je ipak određena kaucija od 2.500 dolara, a prvo saslušanje je zakazano za 19. septembar.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    18. septembar 2019 | 21:45

    Rebeka Dudi,dude nudi...

  • Pan dur

    18. septembar 2019 | 22:41

    Ja bi uzo,valjda niko ne bi video...

  • Predator

    18. septembar 2019 | 21:28

    Šta je loše uradila? Mito je davat novce nekome u koverti i da to niko ne vidi a nuditi odnos nije mito jer je samo fizičko zadovoljstvo i kratkotrajno. Staviš zaštitu i uživajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA