≫ 

Lopovi mu provalili u kuću, on ih tukao u gaćama i vijao sekirom po dvorištu

Usred potere po kući jedan brat je dohvatio sekiru, a drugi drveni štap

  • 1
Lopov Australija Printscreen/Facebook/9 News Adelaide

Umesto da odmaraju, dva brata iz australijskog mesta Keilor Lodž doživela su poprilično neugodno iznenađenje u nedelju ujutru.

Naime, u kuću su im upala dva provalnika, s namerom da pronađu ključeve i ukradu automobil parkiran ispred kuće. Na njihovu nesreću, braća ne samo da su bila kod kuće, nego su bila potpuno spremna na borbu.

Usred potere po kući jedan brat je dohvatio sekiru, a drugi drveni štap. Kada su lopovi seli u automobil, dvojac je odmah počeo da udara po vratima i da razbija stakla, te da izvlači lopove napolje.

U jednom trenutku pojavio se automobil s pomagačem lopovima. Oni su na kraju uspeli da pobegnu, ali bez glavnog "ulova".

Mlađi brat (onaj u gaćama) na kraju je prošao s lakšim povredama, a policija je provalnike uhapsila sat i po kasnije, nakon što su sleteli sa puta.

Na kraju se ispostavilo da su oni u poslednjih nekoliko nedelja ukrali nekoliko automobila i nekoliko puta provaljivali u kuće. Dvojica imaju 16, a treći 17 godina, navodi australijski 9News.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA