• 12

Veverica prišla ženi i povukla je za nogavicu 2 puta: Krenula je za njom i shvatila šta nije u redu

Tia je shvatila da nešto nije u redu pa je odlučila da zastane i vidi šta ta mala životinja želi od nje

  • 12

Tia Pauel šetala je parkom u blizini svog doma kada je uočila vevericu koja joj prilazi. Iako je primetila da veverica ide u njenom smeru, nastavila je da hoda sve dok je životinjica nije povukla za nogavicu pantalona. Bila je šokirana i nakon kraćeg stajanja, produžila je korak, ali je veverica opet ponovila isto.

Tia je shvatila da nešto nije u redu pa je odlučila da zastane i vidi šta ta mala životinja želi od nje. Veverica je počela da hoda u suprotnom smeru i dovela Tiu do svoje povređene bebe, prenosi Index. Tia je uzela bebu vevericu i položila je na granu, ali kada je pokušala da ode, mama veverica ponovo ju je pratila. Tia je pogledala dobro oko sebe i primetila je crnu macu koja je vrebala nedaleko od njih.

Nije bila sigurna šta treba da uradi pa je nazvala stručnjaka za divlje životinje koji je odmah došao i rešio situaciju. Premestila je mamu i bebu veverice u sigurniji deo parka i svako je otišao svojim putem.

Nakon nekoliko dana, Tia je došla u isti park s decom, a njene prijateljice veverice sišle su s drveta kako bi joj se javile. Tia kaže da ju je cela ta situacija šokirala i da je srećna što je mogla da pomogne malenoj porodici u nevolji.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • zozo

    Moja supruga imala slicnu situaciju samo sto je u pitanju maca i zeko. Zeko se zaglavio u ogradi a maca je stala ispred auta i nije htela da ide dok nije zeko nije bio oslobodjen.

  • Дејан Младеновић

    Најгоре животиње су људи који убијају ради забаве. Животиња убија онда када је гладна

  • .

    Zivotinje su najdivnija stvorenja...Svim ljudima koji ucine dobra dela zelim svu srecu ovoga sveta....!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima