≫ 

"Dragi mandarinoljupci, čekam vas": Kristina najavila ludilo za vikend i objavila slike iz Beograda

Posle kratkotrajnog odmora i provoda u Beogradu, Kristina Penava, najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, vratiće će svojim obavezama

  • 18
Kristina Mandarina Foto: Instagram/lareina1134

Zbog brojnih kupaca i slave koju je stekla preko noći, prodavačica mandarina Kristina Penava (20) odlučila je da uzme zasluženi odmor i štand sa južnim voćem u Bestovju zameni provodom u Beogradu. I dok su brojni kupci bili tužni zbog toga što je prodavačica otišla s radnog mesta, Penava, koju na društvenim mrežama prati više od 50.000 obožavalaca, objavila je kako se vraća na posao.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134) on

Kristina će 12. i 13. oktobra raditi na štandu ispred lokalnog šoping centra, a sve poziva da dođu na "dnevnu dozu vitamina C".

Kristina Mandarina Foto: Instagram/lareina1134

- Dragi moji mandarinoljupci, organizovan je "Mandarina event" sa početkom u subotu u 9 sati. Pozivamo vas da dođete na dnevnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i fotografisanje. Očekujemo vas u što većem broju - napisala je Kristina na društvenim mrežama, a i ovog puta je dala do znanja kako se radi o neretvanskim mandarinama koje su prirodne i neprskane.

Kristina Mandarina Foto: Instagram/lareina1134

Od prve objave o njenoj prodaji mandarina, Kristinu je zapratilo više 40.000 ljudi. Zbog nje je Hrvatskom zavladala "mandarinska groznica" jer su svima po društvenim mrežama "puna usta mandarina".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🔱 KRISTINA 🔱 (@lareina1134) on

- Mandarine sam počela da prodajem tek pre nedelju dana, kada je počela sezona. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci uleću i pokušavaju da me obore". Jedan mladić mi je poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobilnog telefona. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina u regionu.

Video: Ako bi svi kod Mice na kafu, kod Kristine bi na mandarine

(Telegraf.rs/24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • majalena

    8. oktobar 2019 | 11:18

    Zemljo otvori se.

  • Vele

    8. oktobar 2019 | 12:06

    Do kada sad planirate da gnjavite sa tom niskoprosecnom zenom?

  • Peda

    8. oktobar 2019 | 11:18

    Imam curicu od 14god,da kojim slucajem krene ovim putem,nema ali tata...Dalje bolje da ne nastavljam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA