≫ 

Putin dobio čestitku za rođendan iz Holivuda, i to na nebu

Na snimku se vide inicijali ruskog predsednika VVP - Vladimir Vladimirovič Putin, dok 67 predstavlja broj godina koje je juče napunio

  • 0

Stanovnici Los Anđelesa objavili su na Istangramu fotografije neidentifikovanog aviona kako na nebu iznad Holivuda "crta" haštag #VVP67, koji je, po mišljenju korisnika te društvene mreže, predstavljao rođendansku čestitku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Na snimku se vide inicijali ruskog predsednika VVP - Vladimir Vladimirovič Putin, dok 67 predstavlja broj godina koje je juče napunio.

Jedan korisnik je objavio snimak na kojem se vidi da je čestitka napravljena malim avionom koji je kružio nebom, prenosi B92.net.

Putin je inače svoj 67. rođendan proslavio u divljini, daleko od Kremlja, uživajući u tajgama s nekoliko svojih kolega zvaničnika.

 
 
 
View this post on Instagram
#vvpg7 or #vvp67 - why did ya hire a #skywriter ??? What up!?! Read answer in thread below !A post shared by gilda (@gildacentral) on

Na video snimku i fotografijama koje su jučće objavljene moglo je da se vidi kako se Putin i ministar odbrane Sergej Šojgu penju u planine i skupljaju pečurke.

Video: Putin otišao u divljinu sibira da sam u planini proslavi rođendan

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA