Sara se šminkala i išla na operacije da bi ličila na Anđelinu Džoli. Uhapšena je zbog bogohuljenja

Ona je tada tvrdila da se podvrgla operacijama kako bi izgledala kao holivudska zvezda i da uvek na fotografijama dodaje i efekta

  • 5

Mlada Iranka koja je postala poznata širom sveta 2017. godine zbog toga što se podvrgla desetini plastičnih operacija kako bi ličila na glumicu Anđelinu Džoli uhapšena je zbog niza optužbi, uključujući i bogohuljenje.

Sahar Tabar (22) bila je na naslovnim stranama brojnih medija nakon što je objavila niz fotografija na kojima je našminkana kao zombi i na kojima se vide kako je operisala lice. Nazvali su je "iranskom Anđelinom Džoli".

Ona je tada tvrdila da se podvrgla operacijama kako bi izgledala kao holivudska zvezda i da uvek na fotografijama dodaje i efekta.

 
 
 
View this post on Instagram
19 year old #Iranian #Blogger #SaharTabar undergoes 50 #PlasticSurgeries in order to look like #AngelinaJolie! #viralpostA post shared by DIVA Magazine Pakistan (@divamagazinepakistan) on

Tabar je uhapšena nakon što su se neki pojedinci žalili na njeno ponašanje, a optužena je za bogohuljenje, podsticanje nasilja i ismevanje pravila oblačenja u zemlji.

Njen Instagram nalog je obrisan.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA