Poslao joj karticu i rekao da potroši koliko želi - zauzvrat traži slike njenih stopala

Potrošila je više od 1.000 evra na odeću za sebe i svoje prijatelje

  • 6

Ejmi Vilijams (21) je studentkinja iz Glazgova koja je sasvim slučajno pronašla svog sponzora. Na Tviteru je napisala da nema dovoljno novca i da treba sponzora. Odmah nakon toga je dobila poruku u kojoj joj je muškarac ponudio novac u zamenu za slike njenih stopala.

- Mislila sam da se šali jer na Tviteru ima puno lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da sebi kupim nešto, pa sam to i učinila - ispričala je Ejmi.

Ejmi je potrošila više od 1.000 evra na odeću za sebe i svoje prijatelje. Njen dogovor sa sponzorom, koji je poznat samo kao "Ričard", postao je viralan nakon što je njena prijateljica Sara Konoli na Tviteru objavila slike narudžbi iz firme koja proizvodi žensku odeću.

Sponzor novac odeća Printskrin: Twitter

Objava koja je dobila 12.000 lajkova brzo je dobila nastavak. Sara je dan nakon objavila i sliku dve velike kutije iz firme uz opis "stiglo", piše 24sata.hr.

Pratioci su komentarisali da bi i oni hteli svog sponzora i pitali su kako je to Ejmi uspelo.

Sponzor novac odeća Printskrin: Twitter

- Poslao mi je svoje kartice s velikim iznosima na njima i rekao da potrošim većinu i počastim svoje prijatelje. Kupila sam toliko stvari da sam morala napisati ime iznad svake narudžbine da se ne zbunim za koga je šta. Redovno mi šalje novac samo za slike mojih stopala što je jako čudno, ali ne žalim se, to su samo stopala - rekla je Ejmi, a prenosi Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA