≫ 

Kim Džong Un na belom konju se probija kroz svetu planinu i smetove: A slike su nerealne, bukvalno

Paektu je i dalje aktivan vulkan i tu se takođe nalazi i najviša tačka Korejskog poluostrva. Prema legendi, planina je rodno mesto Danguna, mitskog osnicala Korejskog kraljevstva pre oko 4.000 godina

  • 3

Nove fotografije severnokorejskog lidera Kim Džong Una obišle su svet. Na njima je predsednik na belom konju, u idiličnom planinskom predelu pod snegom.

Fotografije je objavila severnokorejska državna agencija KCNA i snimljene su na planini Paektu koju većina stanovnika smatra svetom. Takođe, ova planina je jedno od najvažnijih kulturnih i geoloških mesta.

Paektu je i dalje aktivan vulkan i tu se takođe nalazi i najviša tačka Korejskog poluostrva. Prema legendi, planina je rodno mesto Danguna, mitskog osnicala Korejskog kraljevstva pre oko 4.000 godina.

Kim Džong Un na konju Foto: Tanjug/AP

Tokom prošlogodišnjih istorijskih pregovora Severne i Južne Koreje, Kim Džong Un je na planinu odveo simbolično i južnokorejskog predsednika Mun Džae Ina.

Kim Džong Un na konju Foto: Tanjug/AP
Kim Džong Un na konju Foto: Tanjug/AP

Video: Tramp i Kim Džong Un se ceo dan grlili i ljubili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA