≫ 

Gledala je svoje fotke sa Ibice i na njima ugledala nešto zbog čega joj je sve umalo preselo

Zbog toga je morala da se vrati kući četiri dana kasnije

  • 16
Bobbie Cook pasoš

Foto: Tviter/BobbieCook_

Devojka iz Velike Britanije na odmoru na Ibici, čija je objava nakon gubljenja pasoša postala viralna na Tviteru, kaže kako se uprkos četvorodnevnoj borbi da dođe kući, provela "najbolje ikad".

Bobi Kuk pretrpela je niz problema tokom odmora na Ibici, uključujući višestruka kašnjenja i odložene letova. 21-godišnja zdravstvena asistentkinja letela je 25. septembra iz Eseksa za Španiju.

Zbog propadanja Tomasa Kuka njena početna rezervacija bila je otkazana i morala je čekati satima drugi let u Barseloni, prenosi britanski mediji.

 

Kad su ona i njena prijateljica Beka (20) napokon stigle na Ibicu, posetile su superklub Paču tokom druge večeri i Bobi je shvatila da joj je nestao pasoš. Nakon napornih nekoliko dana podnošenja zahteva za izdavanje pasoša za hitne slučajeve, zbog čega je četiri dana odložila povratak kući, Bobi je pregledala fotografije kad je primetila jednu na kojoj se vidi njen pasoš na podu kluba.

- Nisam mogla da verujem - rekla je Bobi dodavši kako nije dovoljno pazila. Kad je videla fotografiju, nazvala je klub i pitala da li je neko pronašao pasoš, ali to nije bio slučaj.

Bobbie Cook, pasos

Foto: Tviter/BobbieCook_

- Mislim da ga je neko pokupio i ukrao - kaže ona.

Kući se Bobi vratila tek 4. oktobra, a pet dana kasnije svoju avanturu odlučila je da podeli na Tviteru i njena priča postala je viralna. Kaže kako je tad bila pod stresom, ali sad se čitavoj situaciji može samo smejati.

Video: Iza seksi fotke na Instagramu krije se pravo mučenje

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Johan

    16. oktobar 2019 | 14:55

    Vidi se da su prave domacice pasos opusci kondomi i jos kojekakvi papire i krs oko njih nebi mi ona rucak skuvala

  • Čiča

    16. oktobar 2019 | 14:50

    Droga je čudo

  • Grdoje

    16. oktobar 2019 | 15:26

    Ovo nisu Britanke. To je najruznija nacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA