≫ 

Najjača priča: Pitali muškarca kako to da se nikad ne svađa sa ženom, njegov odgovor je hit!

Ispričao je novinarima poučnu priču

  • 14

"U jednom gradu bračni par je proslavljao 25. godišnjicu braka. Bili su nadaleko poznati po tome što se za 25 godina nisu ni jedan jedini put posvađali", ovako počinje zanimoljiva priča koja se širi društvenim mrežama. Pogledajte šta kaže u nastavku:

Novine i televizijske kuće su pristizale sa raznih strana da provere na licu mesta u čemu je tajna ovog uspešnog braka. Urednik jednih novina upita muža:

"Gospodine, recite nam u čemu je tajna vašeg skladnog braka? Prosto je neverovatno da se ni jednom niste posvađali sa svojom ženom."

Čovek se nagnu napred i prisećajući se dana provedenih na medenom mesecu započne priču:

"Bili smo u jednom egzotičnom gradu odmah posle venčanja gde je bilo mnoštvo zabavnog sadržaja. Posle kraćeg dogovora odlučili smo se na jahanje konja. Uzeli smo svako svog konja i počeli da jašemo. Moj konj je bio miran i poslušan, ali onaj na kome je moja žena jahala je bio veoma nemiran.

Iznenada, konj se ritnu i zbaci moju ženu koja naglavačke pade na zemlju! Ona se potpuno mirna lagano uspravi, potapše konja po leđima i progovori tiho: "Ovo ti je prvi put". Popela se na konja i nastavila jahanje. Posle kraćeg vremena konj se ponovo ritnu i moja žena se opet nađe na zemlji. Opet je dostojanstveno ustala i smirenim glasom rekla: "Ovo ti je drugi put".

Ja sam samo posmatrao i divio se smirenosti i staloženosti moje žene. Kada je konj treći put zbacio moju ženu, ona lagano izvadi magnum iz pojasa i hladnokrvno ubi konja na licu mesta! Ja sam u zaprepašćenju počeo da urlam: "Jesi li ti normalna, luda ženo?!!" Kako si mogla da ubiješ jadnu životinju…

Žena me smireno pogleda i blagim tonom mi reče: "Ovo ti je prvi put".

To je to, od tada se u svemu slažemo i živimo u skladnom braku, završi muž svoju priču..."

Kako vam se čini ova pričica, a, muškarci?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aco

    19. oktobar 2019 | 10:37

    To je vic a ne priča provaljeni ste ha ha

  • Boba

    19. oktobar 2019 | 11:14

    Kad je ljut skloni se, radi nesto. Ako nastavi on jednu ti pet, ode sve u nedogled. Ili samo kaze da u pravu si i sacekas sta ce biti i onda o svati da nije tako, i dodaje i kaze. Zeno izvini bila si u pravu.

  • 🐴

    19. oktobar 2019 | 11:14

    Žene, sve bi princa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA