Njen sin ima cerebralnu paralizu, ali želi da vozi skejt: Mama je napravila ovu spravu i usrećila ga

Snimak je oduševio sve, a nju su proglasili majkom godine

  • 0
Skejtbord dečak cerebralna paraliza Printskrin: Twitter/@_SJPeace_

Ljudi širom sveta ostali su oduševljeni i u suzama zbog snimka od 32 sekunde na kojoj dečak vozi skejtbord. Naime, dečak ima cerebralnu paralizu, a njegova mama osmislila je posebnu vrstu sprave koja mu omogućuje da uživa u aktivnosti koju vole deca - skejtbordingu.

Na videu se vidi da se dečak u posebnoj spravi nalazi u skejt parku i kako ga mama gura preko prepreka dok se on smeje i uživa, piše Večernji.hr.

- Ima cerebralnu paralizu i hteo je da vozi skejt pa je njegova mama stvorila ovo kako bi to mogao. Moje srce. Majka godine. Njegov osmeh na kraju. Moje poštovanje prema ovoj majci. Ona je junakinja. Naš novac trebao bi biti potrošen na uređaje kao što je takav koji bi zabavu učinio dostupnijom deci s invaliditetom - naveo je tviteraš koji je i snimak objavio .

Veliki broj tviteraša ostao je oduševljen snimkom, kao i dizajnom te su mnogi poručili hrabroj mami da bi spravu trebala patentirati.

Snimak objavljen na Tviteru pogledalo je više od 8,43 miliona ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA