≫ 

Zbog ove fotografije, pilotu je do kraja života zabranjeno letenje avionom

Fotografija se proširila društvenim mrežama i izazvala je bes na društvenim mrežama, a kompanija je kritikovana zbog nepoštovanja sigurnosti leta

  • 3
Kokpit avion devojka pilot Kina Foto: Facebook

Pilot iz Kine suspendovan je nakon što je fotografija devojke, koja sedi na njegovom mestu u kokpitu, izazvala bes na društvenim mrežama i pokrenula raspravu o kršenju bezbednosnih pravila.

Fotografiju je sama devojka objavila na društvenoj mreži Weibo, a njoj se vidi kako sedi na mestu pilota, rukom pokazuje znak "V", dok na sebi ima odeću civila, piše CNN.

- Veoma sam zahvalna pilotu, tako sam uzbuđena - napisala je ona.

Fotografija se proširila društvenim mrežama i izazvala je bes na društvenim mrežama, a kompanija je kritikovana zbog nepoštovanja sigurnosti leta.

Er Guejlin je potvrdio da se incident dogodio tokom leta iz južnog grada Guejlin za Jangdžou, u istočnoj Kini, 4. januara.

Kompanija je u saopštenju napisala da je neimenovanog pilota suspendovala svih dužnosti "doživotno" zbog kršenja pravila civilnog vazduhoplovstva, dok je ostalim članovima posade zabranjeno letenje na neodređeno, dok traje istraga.

Video: Prva žena vojni pilot helikoptera u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA