≫ 

El Čapova žena ulazi u rijaliti sa kriminalcima

El Čapova žena u Majamiju se našla sa nekima od glavnih protagonista prve sezone kontroverznog šoua, a produkcija joj je već poslala ponudu. S obzirom na osetljivu situaciju u Meksiku, upitno je šta i koliko će Ema moći i želeti da razgovara o odnosu s jednim od najokrutnijih kriminalaca svih vremena

  • 1

Hoakin Guzman, poznatiji kao El Čapo (62) je okrutni meksički narko-bos osuđen na doživotni zatvor plus 30 godina zbog kreiranja mreže krijumčarenja droge, a optužen je i za zverska ubistva te mnoga krvoprolića u Meksiku. Iako iza rešetaka, njegov uticaj u zemlji je i dalje izuzetno veliki pa je nedavno prilikom hapšenja njegovog sina kartel u znak protesta ulice pretvorio u ratnu zonu.

U jednom od najbezbednijih zatvora na svetu El Čapo ne sme da viđa svoju suprugu 30-godišnju Emu Koronel Ajsupro, ali mogao bi da je gleda na TV-u, piše "Njujork post". Naravno, ako u strogom zatvoru dobije pristup malim ekranima.

Njegova upola mlađa supruga navodno pregovara o učestvovanju u američkom rijaliti proglramu "Cartel Crew", koji je od januara emituje na VH1 kanalu, a prati živote bivših članova ozloglašenih bandi i kartela koji pokušavaju da se resocijalizuju. Očekivano, uz grehe iz prošlosti to za njih nije nimalo jednostavno.

El Čapova žena u Majamiju se našla sa nekima od glavnih protagonista prve sezone kontroverznog šoua, a produkcija joj je već poslala ponudu. S obzirom na osetljivu situaciju u Meksiku, upitno je šta i koliko će Ema moći i želeti da razgovara o odnosu s jednim od najokrutnijih kriminalaca svih vremena.

Video: Pao El Čapo mlađi: Uhapšen sin najvećeg narko bosa današnjice

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA