Ako je verovati indijskom političaru - krave proizvode zlato u mleku

Šef BJP-a za zapadni Bengal Dilip Goš odranije je poznat po kontroverznim izjavama. Nakon što je nedavno ljude koji konzumiraju govedinu nazvao antisocijalcima, sada je mnoge nasmejao tvrdeći da krave proizvode zlato

  • 0

Indijski političar nasmejao je korisnike interneta uveravajući ljude da indijske krave proizvode zlato u mleku zahvaljujući jedinstvenoj žlezdi koja stvara ovaj plemeniti metal kada sunčeva svetlost padne na nju.

Šef BJP-a za zapadni Bengal Dilip Goš odranije je poznat po kontroverznim izjavama. Nakon što je nedavno ljude koji konzumiraju govedinu nazvao antisocijalcima, sada je mnoge nasmejao tvrdeći da krave proizvode zlato.

Odlika indijske krave jeste da njeno mleko sadrži zlato. Iz tog razloga boja mleka je žućkasta. Indijske krave imaju grbe, a strane krave nemaju. Strane krave imaju ravna leđa, poput bivola. Grb indijske krave ustvari ima arteriju koja se naziva 'swarnanari' (zlatna arterija). Kada sunčeva svetlost padne na nju, stvara se zlato - rekao je Goš tokom govora u okrugu na istoku Indije.

On je još jednom ponovio da je ubijanje krava i konzumiranje njihovog mesa grozan zločin. Njegove izjave izazvale su buru negativnih komentara i ismevanja na društvenim mrežama.

Ipak, pojedinci koji podržavaju indijskog političara trude se da kroz razna naučna istraživanja dokažu da je Goš u pravu. Neki tvrde da tragovi zlata u tečnostima koje telo stvara nisu ništa posebno.

Video: Talentovana indijska krava Muu- radona zbog fudbalskog umeća na meti skauta

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA