Čik uzmite plastičan pribor za jelo, Greta vas posmatra

U Tel Avivu u nekoliko restorana postavljene su fotografije na kojima je Greta sa ljutim izrazom lica i osuđuje sve oni koji se usude da ignorišu njen aktivizam

  • 20
Greta Thunberg Foto: Tanjug/AP

Fotografije na kojima se nalazi švedska aktivistkinja Greta Tunberg pojavljuju se u kafeterijama širom Izraela koje žele da podignu "zelenu" svest kod svojih posetilaca. Cilj im je da posrame one koji koriste plastičan pribor.

U Tel Avivu u nekoliko restorana postavljene su fotografije na kojima je Greta sa ljutim izrazom lica i osuđuje sve oni koji se usude da ignorišu njen aktivizam.

Greta Tunberg je postala najpoznatija širom sveta kada je na samitu UN u Njujorku upitala svetske lidere "kako se usuđuju da joj uništavaju detinjstvo", tako da se sada i na mnogim fotografijama okačenim iznad pribora za jelo pita "kako se usuđujete".

Inače, Tel Aviv je nedavno uveo zabranu plastike za jednokratnu upotrebu u nekim vrtićima.

Video: Ovo su osobe zbog kojih Nobelova nagrada više nije najveća počast

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boze me oprosti

    8. novembar 2019 | 10:49

    Ali ova mala ima pogled koji plasi.Nesto zlo zraci iz nje,nek mi Bog oprosti.Djete je,ali toliko odbojna da ne mogu da je pogledam na slici.

  • Istina

    8. novembar 2019 | 12:21

    Ovo dijete je puno neceg negativnog. Ko dozvoljava ovakve manipulacije sa njom, ni roditelji joj izgleda nisu u vinklu. Lice i pogled na svakoj slici oslikavaju negativnost.

  • majalena

    8. novembar 2019 | 16:09

    Ova mala nije bas cista u glavu.Jeza me prodje kad ugledam njenu sliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA