• 2

Uhvaćen perverzni Francuz: Devojkama davao diuretike, pa ih vodio u šetnje da gleda dok uriniraju

Kristijan N. iz ministarstva kulture je svoje perverzije dokumentovao u papirima u kojima se pominje skoro 200 imena i crtica o ponašanju devojaka

  • 2

Bivši menadžer u francuskom Ministarstvu kulture je na suđenju jer je tokom perioda od 10 godina "začinjavao" diureticima pića devojkama da bi ih gledao kako uriniraju pred njim, izveštavaju lokalni mediji. Osim što je voleo da gleda, ovaj Francuz je i voleo da fotografiše devojke ispod suknji.

Tokom jedne decenije, Kristijan N. je mladim kandidatkinjama za posao krišom sipao diuretike u pića, a potom ih vodio u duže ture po gradu dok supstanca ne počne da deluje, a onda ih prisiljavao da uriniraju u javnosti, dok ih on "kavaljerski" krije svojom jaknom. Te prilike je koristio da bi gledao.

On je svoje perverzije dokumentovao u papirima u kojima se pominje skoro 200 imena i primedaba o ponašanju devojaka. Uhvaćen je na delu prošlog juna.

Casa, Voda

Mladim kandidatkinjama voleo da začini piće, Foto:Pixabay.com

Nikome nije jasno kako je uspevao toliko dugo da sprovodi svoje prljave zamisli. On je priznao drogiranje i forografisanje žena, nazivajući svoje ponašanje kompulsivnim i tvrdeći da je želeo da stane pre nego što su se stvari otrgle kontroli.

Procenio je da je na ovaj način ponizio svega 10 do 20 žena. Jedna od njegovih žrtava je završila u bolnici sa teškim slučajem urinarne infekcije, a on tvrdi da nije znao da diuretici koje je koristio mogu da izazovu takve probleme.

Zvali ga Fotograf

Prošlog juna ga je kolega video kako fotografiše noge jedne koleginice, pa je to i prijavio. Policija je u njegovom kompjuteru ubrzo pronašla dokument pod nazivom "Eksperimenti", sa dokazima o njegovoj devijantnosti.

Kolege u ministarstvu su ga nazivale Fotograf, znajući za njegovu pasiju da fotografiše ženske noge u kafeteriji. Što je najgore po žrtve, on je bio taj kome su takvi i slični slučajevi trebalo da se prijavljuju. Jedna žrtva je rekla da se obratila njegovim pretpostavljenima, ali da odgovor nikada nije dobila, a drugoj su u policiji rekli da je on ugledna individua i da žalba ne bi bila shvaćena ozbiljno, piše Liberation.

(Telegraf.rs / Izvor: Russia today)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima