Edi Rama opet srušio internet jer uz odelo nije obukao cipele već - patike

Ovoga puta odlučio se za crne patike, ali mnogima se njegov izbor nije svideo

  • 11
Edi Rama patike Ohrid Foto: Tanjug/Predsednistvo Srbije

Premijer Albanije Edi Rama poznat je po svom neobičnom stajlingu, pa se na mnogim važnim i ozbiljnim događajima pojavljivao u patikama, pantalonama nalik trenerci i neobičnim dezenima kravata. Da je veliki ljubitelj sportske elegancije pokazao je i na jučerašnjem sastanku na Ohridu, kojem su prisustvovali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Severne Makedonije Zoran Zaev. Mnogima se Ramin modni izbor nije svideo ni ovog puta.

Rama je uz crno odelo iskombinovao crne patike s tri bele crte poznatog brenda Adidas, i istog časa postao hit na društvenim mrežama.

Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama Rama u crnim patikama na sastanku Foto: Tanjug/PREDSEDNIŠTVO SRBIJE

Na Instagram stranici "Negujmo srbski jezik" nazvali su ih "kopačkocipelama", a pored Ramine fotografije u patikama stavili su fotografiju modnog kreatora Saše Vidića koji plače.

 
 
 
View this post on Instagram
brat @vidicsasa izneverovo na stajling kopackocipela edija rameA post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Ovo nije prvi put da je premijer Albanije došao u centar javnosti zbog svog neobičnog stajlinga.

Edi Rama Foto: Tanjug/AP

Više puta je uslikan u odelu i belim patikama, a jednom prilikom odlučio se za pantalone neobičnog kroja, koje su više podsećale na trenerku.

Rama je poznat i po neobičnim dezenima kravata i dok mu mnogi zameraju na modnom izboru, izgleda da premijera to ne pogađa puno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA