≫ 

Kralj Instagrama koji je uvek okružen ženama želi da postane novi predsednik SAD: Ovo misli o Trampu

Ukoliko odluči da uđe u politiku, biće to velika promena za plejboja, koji trenutno uživa u životu prepunom žurki, žena i alkohola

  • 5
Dan Bilzerian Foto: Instagram/danbilzerian

Kralj Instagrama Dan Bilzerian najavio je da će se 2024. kandidovati za poziciju predsednika SAD-a.

Plejboj i poznati američki instagramer Dan Bilzerian može se pohvaliti s vrtoglavih 29 miliona pratilaca na društvenim mrežama i stotinama žena koje je ljubio. Seksi lepotice, egzotična putovanja i utapanje u moru alkohola njegova su svakodnevnica koja mnogima izgleda kao život iz snova.

Dan Bilzerian Foto: Instagram/danbilzerian

Međutim, Dan ima velike planoveželi da postane predsednik SAD-a. Nakon što je muzičar i dizajner Kanje Vest najavio da će se kandidovati za istu poziciju na izborima 2024., Dan je odlučio da će učiniti isto kad za to dođe vreme.

 
 
 
View this post on Instagram
@ignite Halloween rd2A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Kralj Instagrama, kako ga mnogi nazivaju, tako je dao naslutiti kako će se kandidovati za predsedničku trku 2024., a rekao je i kako bi u dvoboju njega i Vesta - on pobedio.

Poznati plejboj je inače Trampov simpatizer i smatra da bi bilo ko bio kompetentniji predsednik SAD-a od Hilari Klinton, koju nikako ne podržava.

Dan je 2015. podelio fotografiju s Trampom uz koju je napisao kako mora poštovati čoveka koji u doba političke korektnosti javno progovara o onome što svi misle, ali poslušno ćute. 

Ukoliko odluči da uđe u politiku, biće to velika promena za plejboja, koji trenutno uživa u životu prepunom žurki, žena i alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA