≫ 

"Foto-robot" uhapšenog Tocila je hit na internetu, a ovo su dosad hapšene "kolege" sa frizuricom

Neobičan imidž nekih zatvorenika zasmejava Srbiju već godinama

  • 24
LJUBIŠA VASIĆ, DanijelaKisić Petrović, Tocilo  Mladen Novaković, Foto: MUP, Privatna arhiva, Facebook

Njima je pištolj uvek pri ruci, jezik lažljiv, a ruke uprljane drogom. Ali, kada su konačno pali - sve su nas nasmejali.

Navikli smo na srednjovečne muškarce ili mišićave, istetovirane mladiće, koji su opijeni novcem i spremni na sve poleteli u svet kriminala. Ali, ove face pobile su svaku pretpostavku o opasnom izgledu ljudi iz podzemlja.

"Foto-robot" pred kojim padamo od smeha

Neko ko pola Srbije snabdeva heroinom i organizuje čuvanje najčistije droge u vrednosti odb sigurno nije naivan igrač. Jer... u ove opasne poslove upleteni su samo najjači, prepredeni, opasni igrači. Tocilo.

Mladen Novaković Tocilo, Droga, heroin, hapšenje Nadimak mu je Tocilo, ali ljude zasmejava njegova nežna pojava; Foto: MUP

Ko bi rekao da ovaj domaćin iz sela Amerić u buradima ne čuva kupus, već ogromne zalihe droge, čekajući bolju cenu da izađe na tržište. Umesto da obrađuje zemlju, Mladen Novaković bogatio se "od magle", sve dok mu policija nije zakucala na vrata.

Da je neko i video Tocila u polju kako obavlja sumnjive radnje, bez sumnje bi mogao da ga opiše policiji, pa da se od tog opisa napravi foto-robot. I to u par poteza.

Tocilo Šaljivi foto-robot koji kruži društvenim mrežama; Foto: Privatna arhiva

Da ova glava nije nimalo naivna svedoči i njegova prljava prošlost: Pre 12 godina Tocilo je zelenašio - pozajmio je jednom meštaninu 9.000 evra. Ali... kamata je bila drakonska, pa je za godinu i po dana dostigla čal 42.600 evra, pa je dužnik rešio da se obesi.

Pošto mu je pukla omča, dužnik je razvezao i jezik, pa je Tocilo bio raskrinkan.

2. Osumnjičen da je podvodio žene ima friz sa fronclama

Gde li je i šta radi Ljubiša Vasić, čovek koji je svojim šiškama, kako se pisalo po društvenim mrežama, izazivao grčeve u stomaku od prigušenog smeha, kad god bi se pojavio u svom klubu.

On je 2012. godine osumnjičen za podvođenje u svom noćnom baru u Mihajlovcu.

Igralo se i pevalo, nego šta. I još neke stvari u sobama, kad muzika i rakija dirnu u srce.

Bilo je ukupno šest egzotičnih plesačica, koje su zabavljale goste.

On se i dalje hvali svojim hotelom, a sudeći po njegovom Fejsbuk profilu, pasionirani je ljubitelj životinjica.

Loknice su prirodne.

Ljubiša Vasić Ljubiša Vasić; Foto: MUP

Veroučitelj sa ženskim gaćicama

Svako ko je i malo radoznao zavirio bi u onu popinu torbicu iz koje vadi tamjan, krst i Sveto pismo. Ima li tu još nečega? Sigurno neka brojanica, ikonica, pokoja evro novčanica.

E pa, pop Milan Jordović iz Požege imao je izgleda malo veću torbicu, jer je kod njega policija pronašla 30 kilograma droge.

Društvo u Mrčajevcima, gde je pao, i kasnije u pritvoru, pravio mu je bivši zvonar i veroučitelj Zoran Marinković, koji je bio osumnjičen da se upleo u narko-rabotu sa ocem Milanom.

Tranvestit Čuveni prestupnik nije mogao da se fotografiše tek tako; Foto: Pixabay

Ali, nije mantija najšokantniji detalj za ove dilere, već činjenica da je veroučitelj u trenutku hapšenja bio obučen kao dama. Toliko verno da su policajci morali da pozovu ženu u uniformi da obavi pretres. Priča se da je Zoran oduvek voleo da nosi ženske stvari, pa su ga u Požegi zvali Majkl Džekson, a popu to očigledno nije smetalo.

Ekscentrična slikarka

Jarko crvena kosa, neobična i upadljiva šminka čine Danijelu Kisić Petrović (65) iz Bara zaista ekscentričnom ženom. Ona je umetnica i preduzetnica, koja svojom pojavom prosto privlači poglede čuđenja.

Danijela Kisic Petrovic Danijela nije odmah bila sumnjiva; Foto: Facebook

Ali, privukla je i policiju. Nakon sumnje da se u Baru sprema likvidacija, upali su u njen stan i otkrili čitav arsenal oružja: pištolj škorpion sa tri okvira puna municije, revolver, gasni pištolj, fantomke, lisice...

Video: Spektakularno hapšenje muškarca kod kojeg je pronađeno 77 kilograma heroina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BL

    15. novembar 2019 | 15:52

    Ove karikature "naprave " milione a ja rmbacim od jutra do mraka za crkavicu. Pa ko je tu lud. Odo se `ranit..

  • Gorann

    15. novembar 2019 | 14:51

    Svaka čast za foto robota. Originalno.

  • Jevrem

    15. novembar 2019 | 14:03

    Loknice ,najaci isti Mitar Miric,tatko na svi 🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA