≫ 

Tramp gledao "Džokera" u Beloj kući, pa priznao šta misli o filmu koji obara sve rekorde

Stanovnici Bele kuće filmove mogu gledati u dvorani za projekcije, a imaju i privilegiju da u njima uživaju i pre službenog prikazivanja u dvoranama

  • 1
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Američki predsednik Donald Tramp u subotu je u projekcijskoj dvorani Bele kuće pogledao film "Džoker" te nakon prikazivanja navodno kazao da je u njemu uživao.

Film je i komercijalno i među kritičarima doživeo veliki uspeh. Na Filmskom festivalu u Veneciji ta mračna drama s Hoakinom Finiksom u glavnoj ulozi osvojila je Zlatnog lava.

Bioskopske blagajne širom sveta zabeležile su da je Džoker u četvrtak zaradio 999 miliona dolara, pa se s priličnom sigurnošću može kazati da je svota dosad prešla milijardu dolara.

Jahu njuz potvrdio je tvit novinara CNN-a Šimona Prokupeca o tome da je Tramp u subotu pogledao film te preneo izjavu visokog službenika Bele kuće koji je kazao da se predsedniku film sviđa i da je u njemu uživao.

Džoker Hoakin Finiks Tramp je uživao gledajući film Foto: Tanjug/AP

Britanski Independent piše kako nije u potpunosti jasno da li je tako zbog činjenice da lik Roberta De Nira, jednog od Trampovih najžešćih kritičara, u filmu završava tragično.

Stanovnici Bele kuće filmove mogu gledati u dvorani za projekcije, a imaju i privilegiju da u njima uživaju i pre službenog prikazivanja u dvoranama.

Privatnu bioskop dvoranu u Beloj kući je 1942. dao je izgraditi tadašnji američki predsednik Frenklin Delano Ruzvelt, a odluku o njegovom otvaranju za javnost pre dve godine donela je predsednikova supruga Melanija.

Prvi film koji je Tramp pogledao u toj dvorani bio je animirani "Potraga za Dorom" 2016. godine. Smeštena je u istočnom krilu Bele kuće koje obuhvata i atomsko sklonište iz Drugoga svetskog rata.

Video: Krenula da crta jedno lice. Kada je završila, sve je preplašila slikom

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Logika

    18. novembar 2019 | 22:15

    Tugo, kad ga vidim čudim se kako spava onaj slivenka s njega, ko plašilo u bostan. Mnogo mu je faca odvratna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA