• 4

Jugo na listi najgorih imena beba u Britaniji za 2019.

Portal Parents je tako sastavio listu najgorih imena za dečake i devojčice i izrazio nadu da se ona neće sledeće godine naći na listi najpopularnijih imena, zbog dobrobiti društva ali i samog deteta

  • 4

Dok je veliki broj roditelja u Velikoj Britaniji svoje bebe nazvala Ema ili Noa, postoji i mala grupa ljudi koja su za novorođenčad izabrala neobična imena. Iako ova imena možda nisu slatka, lepa ili elegantna, definitivno su jedinstvena. Tako se u grupi najgorih imena za bebe u 2019. godini našlo i jedno koje ima veze sa starom Jugoslavijom.

Portal Parents je tako sastavio listu najgorih imena za dečake i devojčice i izrazio nadu da se ona neće sledeće godine naći na listi najpopularnijih imena, zbog dobrobiti društva ali i samog deteta.

Na neslavnoj listi imena za dečake pored Aksisa, Mensona (koje se uvek povezuje sa brutalnim serijskim ubicom) ili Klitusa (koji uvek asocira na lik iz Simpsonovih), našlo se i ime Jugo.

Sajt objašnjava da je ime Jugo nastalo po "legendarno lošem automobilu" koji je napravio "otkačeni proizvođač".

- Da li želite da se vaša voljena beba zove tako? - pita portal buduće roditelje.

Na ovoj listi našla su se još neka muška imena, kao što su Kralj mesija, Danger (opasnost) i Pinčiz.

Što se tiče imena za devojčice, na listi nema nijednog koje asocira na staru Jugoslaviju, ali su i ova dovoljno bizarna.

Tako su se na listi najgorih ženskih imena našla Šaj (stidljiva), Matel (po uzoru na proizvođača Barbi igračaka), Vegas i mnoga druga.

Budite pažljivi kada birate ime za svoje dete, da ne bi završilo na ovoj listi.

Postoje i neka pravila oko davanja imena, koje će vas sprečiti da ne napravite grešku i zauvek "obeležite" svoje dete.

Video: Posle ovih krugova nikada se više nećete smejati jugiću

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jaaa

    Zasto bi neko detetu dao ime Jugo

  • nibrS

    Ne, treba kamila da se zove možda...

  • Boki

    Pohadao sam namlpledu u Torontu kurs "Pharmaceutical manufacturing forms. Predavac je preporucio knjige koje treba da koristimo I rekao je "smesno ime autora". Knigu je napisao Nikola Popovic. Kada je spomenuo ime ceo amfiteatar je poceo da se smeje. Urlali su od smeha kakvo je to ime I prezime.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima