≫ 

Lazo, javi se: Zaljubljena krmača jurila grčkog novinara, on prekinuo javljanje uživo

Lazos Mantikos se javljao iz grada Kineta da bi izvestio o posledicama poplave, ali je glavna priča postao on sam

  • 0
Lazos Mantikos Printskrin: Youtube/Guardian News

Ono što je trebalo da bude normalan radni dan na poslu za grčkog novinara Lazosa Mantikosa pretvorilo se u jurnjavu sa svinjom - uživo u programu! Lazos se javljao iz grada Kineta da bi izvestio o posledicama poplave, ali je glavna priča postao on sam, kada je počeo da beži od krmače koja ga je neumorno jurila.

Tako je prilog o ozbiljnoj temi postao, zahvaljujući reakciji Lazosa Mantikosa, urnebesan, pa su i kolege u studiju počele da se kikoću.

- Dobro jutro, imamo ovde situaciju - izvestio je Mantikos u emisiji "Good morning Greece", televizije ANT1, filijale CNN-a. - Giorgos, da li me čujete? Ovde je svinja koja nas juri još od jutros! Ne mogu da stojim mirno, jer me grize!

- Lazo, pošto je ozbiljna tema, pokušaj da izgladiš odnose sa njom - predlagala je "seda glava" iz studija. - Ovo je ona priča o pet minuta slave. Viđao sam i veprove i krmače da traže svoj trenutak slave.

Za to vreme, na velikom ekranu, vidimo "Lazu" koji povremeno podvriskuje i beži tamo-ovamo, pokušavajući da profesionalno odradi svoj posao.

Pogledajte urnebesni video:

Video: Ovo je jedna pametna guda! Krmača majka sama otvara vrata štale da uđe kod svojih prasića

(Telegraf.rs / Izvor: CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA