≫ 

Zbog izazova "stolica" žene se smeju milionima muškaraca u facu, a oni još pokušavaju ovo da urade

Da li ste se vi već oprobali?

  • 3
Izazov sa stolicom

Printskrin: Youtube

Novi onlajn izazov izluđuje muškarce - jer žene to mogu, a oni to ne mogu. Izazov stolice uključuje naslanjanje na zid, privlačenje stolice na grudi i jednostavno - ustajanje.

Ženama se to čini vrlo lako, sa druge strane - korisnici društvenih mreža postavljaju svoje snimke kao dokaz da to baš i nije tačno.

Evo šta treba da uradite: stanite stopalima uza zid, pa se vratite dva koraka unazad, stavljajući stopu iza stope. Naslonite se glavom uza zid, pa ubacite stolicu između zida i svojih nogu. Stavite je potom uz telo i uspravite se ne pomerajući stopala.

Čini se da muškarcima to nije tako. Dokaz za tvrdnju bili su snimci Kristine Sorentino i njenog verenika Devina, koji su ove nedelje dali sve od sebe.

Kristina je kazala da je Devin uz vežbu ipak bio uspešan.

- Ovaj izazov smo slučajno videli na TikTok-u kada smo dugo ostali budni. Probudili smo se sledećeg jutra sa milion pregleda!

- Kada sledite uputstva i ne razmišljate dovoljno o tome, ne možete uspeti. Međutim, kad je bio skoncentrisan na to, uspeo je! - objasnila je ona da ipak nije onako lako kako se čini.

Video: Pomeri se, Stejtame! Srbin pokidao izazov koji je zaludeo internet

(Telegraf.rs/ Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA