≫ 

Savršeno je kaznio i osramotio svoju ćerku: Internet mu se divi, a svi roditelji hoće da ga kopiraju

Ćerka je prvo sama izabrala kaznu, a onda molila roditelje da je puste da se predomisli

  • 3
otac ćerka kazna Foto: Instagram

Kada je Medelin Stamper (15) iz Teksasa uhvaćena dok je pomagala dečacima da se ušunjaju na pidžama parti, njeni roditelji su odlučili da je vreme da je ozbiljno kazne.

Tanja Ford i Lari Stamper su pustili ćerku da sama odredi svoju kaznu - ili će mesec dana provesti bez telefona, ili će dve nedelje provesti bez telefona, ali će tokom tih 15 dana njeni roditelji imati potpunu slobodu sa njenim društvenim mrežama.

Medelin je izabrala kraću kaznu. I verovatno se pokajala. Njen genijalni tata preuzeo je njene profile i na njima počeo da se ponaša kao tipična tinejdžerka.

- Osećam se slatko, ali možda kasnije izbrišem fotku - napisao je on ispod jednog selfija na Instragramu. Dalje, na TikTok mreži slikao se u kratkom topiću i teksas šorcu.

 
 
 
View this post on Instagram
Felt cute. Might delete later.A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

Medelin je posle samo jednog dana molila da je puste da se predomisli i da punih mesec dana ne vidi svoj mobilni.

Da stvar po nju bude gora, njen tata postao je popularniji od nje i na svakoj mreži prikupio neočekivane pratioce. Lajkovi su se udvostručili. Tata Lari postao je popularniji čak i od Medelinig drugara, koji svaki čas proveravaju svoj Snepčet.

No u seriji smešnih slika nije zaboravio ni svoju ćerku.

- Ovo je Medi. Medi je uspela da zaradi kaznu. Izabrala je da se dve nedelje odrekne telefona, ali da njeni roditelji za to vreme imaju punu kontrolu nad njenim društvenim mrežama. Tako da spremite se za neke sjajne Instragram postove, snep četove i tiktokove od njenih roditelja - napisao je on ispod slike na kojoj njegova ćerka uči i krije se od kamere.

U drugim postovima Lari je oblačio odeću svoje ćerke, pevao u kolima i snimio video u kome je davao savete drugima kako da trče. Sada ima legiju pratilaca, među kojima su i roditelji koji se kunu kako će na isti način da kažnjavaju svoju decu.

 
 
 
View this post on Instagram
Red Dirt Thursday!! #parenttakeover #makebetterchoices #instagood #followme #feelingcuteA post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

 
 
 
View this post on Instagram
Like, can we save the mother freakin turtles already?! #parenttakeover #makebetterchoices #instagood #followme #savetheturtlesA post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

Kako vam se sviđa Larijeva ideja? Javite nam u komentarima.

VIDEO: Šta me gledaš? Policajac kaznio motociklistu na najluđi način

(Telegraf.rs/Dajli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA