≫ 

Navijač Boke Juniors dobio zabranu odlaska na utakmice: Ništa od navijanja dok ne plati alimentaciju

Takođe, neće smeti da ode ni na koncert čileanske pevačice za čiji je nastup kupio ulaznicu i avionsku kartu

  • 0
Boka Juniors, River plejt

Foto: Tanjug/AP

Sudija iz provincije Salta na severozapadu Argentine zabranio je navijaču Boke Juniors odlazak na utakmice omiljenog kluba sve dok ne plati zaostale alimentacije svojoj bivšoj supruzi.

- Optuženi Hugo Federiko Suarez ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors sve dok ne plati ceo iznos zaostalih alimentacija - stoji u službenom saopštenju suda koje je objavio Argentinski fudbalski savez.

- Optuženi nije uplaćivao alimentaciju poslednjih godinu dana što je navelo njegovu bivšu suprugu da podigne tužbu - izjavila je za Rojters Silvina Karer, advokatica koja učestvuje u ovom sporu.

Karer je rekla da su odlučili da pokrenu spor nakon što je videla kako Suarez, uprkos nestalnom prilivu novca, u svojoj privatnoj kolekciji ima veliki broj Bokinih dresova i suvenira.

Osim što ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors, Hugo Federiko Suarez ne sme da odlazi ni na koncerte čileanske pevačice Mon Lafert, za čiji je nastup u Buenos Ajresu već imao kupljenu ulaznicu i avionsku kartu.

- Ovo je prvi put da smo pokrenuli ovakav postupak, što može postati moćan alat protiv ljudi koji nisu svesni da bi im vlastita deca trebalo da budu ispred svega drugog - izjavila je Karer.

Video: Slavlje navijača posle trijumfa na najopasnijem svetskom derbiju

(Telegraf.rs/ Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA