Nije imala dečka, pa se udala za tepih: Obukla venčanicu, rekla "da" i zagrlila svog "muža"

Beki Koks (26) je svoj omiljeni tepih nazvala Met, a udala se za njega jer ga, kako kaže, mnogo voli

  • 32
Beki, venčanje, tepih

Printskrin: Youtube/Truth Stranger

Samohrana majka dvoje dece, Beki Koks (26) iz Engleske iznenadila je svoje prijatelje kada im je saopštila da je odlučila da se uda i to za svoj tepih.

Beki je, kako prenosi "San", pozvala samo posebne goste na ceremoniju sklapanja braka sa Metom, svojim omiljenim tepihom.

Ova žena, koja inače radi u kazinu u Mančesteru, na svoju proslavu došla je u beloj haljini i krem sandalama, baš kao prava mlada. Tu je bio i neizostavni buket, dok je na svečanosti pored Beki stajao umotan tepih Met.

Tokom intimne jednosatne ceremonije Beki je, baš kao da se udaje za muškarca, obećala Metu da će ga voleti "dok ih smrt ne rastavi".

Engleskinja je rekla da je tepih kupila pre oko godinu dana, te kako je svim svojim prijateljima dosadila pričama o tome koliko ga voli.

- Moji prijatelji su onda počeli da se šale govorivši mi: "Ako ga toliko voliš, zašto se ne udaš za njega?" - ispričala je Beki koja je na kraju to i uradila.

- Toliko vremena provodim pazeći na njega: čistim ga i usisavam nekoliko puta dnevno i pazim da uvek izgleda najbolje. Ne bih mogla ni da zamislim da budem bez njega. Kad su deca u krevetu, često legnem sa njim i pričam mu svoje najintimnije misli - kaže ova mlada.

Dodaje i da mu je obećala da nikada neće gaziti po njemu, kako ga kojim slučajem ne bi isprljala.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA