Ruski policajci doskočili zimi: Ostali bez tečnosti za stakla, pa u auto sipali viski

Pored ovoga, čuje se i kako policajci psuju, zbog čega je javnost dodatno besna

  • 0
Ruska policija viski

Printskrin: Youtube/RT

Saobraćajni policajci u Sibiru našli su se usred skandala nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako sipaju viski u policijski auto umesto tečnosti za stakla. Pokrenuta je unutrašnja istraga koja bi trebalo da utvrdi zašto su imali alkohol pored sebe za vreme smene, kao i zašto na snimku psuju sve vreme.

Zime u Sibiru su veoma hladne i opasno je voziti bez zimske opreme, a posebno bez posebne tečnosti za stakla, jer led na šoferšajbni može drastično da smanji vidljivost.

Međutim, šta uraditi kada nemate posebnu tečnost za odmrzavanje? Lokalni policajci pronašli su neobično rešenje, ali zbog njega nisu oduševljeni ni policija ni njihovi nadležni.

Na snimku se vidi kako policajac otvara flašu viskija i sipa je u vozilo.

- Hteo sam da je sačuvam za Božić, ali posao je na prvom mestu. Nemam antifriz - rekao je on, a onda sipao tečnost iz flaše u automobil.

Na snimku se zatim čuje i drugi policajac, a onda njih dvojica psuju na ruskom.

Nakon što se snimak proširio društvenim mrežama, policija je rekla kako je moguće da se radi o šali i da tečnost u flaši najverovatnije nije alkohol.

Međutim, kako su mnogi istakli na snimku se vidi kako je flaša zatvorena, zbog čega se sumnja da je u pitanju pravi viski.

Policija je nakon ovoga pokrenula istragu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA