≫ 

U Srbiji vozači ovo svakodnevno rade, a to je francuske policajce nateralo da beže glavom bez obzira

Policajci tvrde da su se osećali kao mete, dok mladići kažu da su samo hteli da iskoriste njihovu uključenu rotaciju da brže prođu kroz gužvu

  • 2

Skandal potresa policiju u Francuskoj nakon što je otkriveno da je jedna policijska patrola u ponedeljak bežala od automobila u kom su bila petorica mladića, verujući da žele da ih ubiju.

Incident se dogodio na jednoj prometnoj saobraćajnici u Parizu, a kako prenosi "Le Parisien", sve je počelo nakon što je patrola uključila rotaciju kako bi brže prošla kroz gužvu.

Automobil u kom je bilo više mladića, starosti između 19 i 24 godine, im se potom brzo približio i zalepio za gepek, navodno sa namerom da iskoriste "trenutak i blinkere" da i sami brže prođu kroz gužvu.

Međutim, policajci su pomislili da ih mladići jure, pa su krenuli da beže. Ubrzo su pozvali pojačanje koja je stigla odbeglu patrolu i "preteći automobil" i pohapsila mladiće.

Iako su policajci uporno tvrdili da ih mladići bukvalno gone, vozač je tvrdio da je samo pokušavao da iskoristi patrolu pod rotacijom da se probije kroz gužvu.

"Oni su pratili patrolu kao da žele da ih uplaše ili udare. Naše kolege su se osetile ugroženo", rekao je izvor iz policije za ugledni list.

Policija je pokrenula istragu kako bi se ustanovile sve činjenice o ovom bizarnom događaju.

Video: Američki šerifi upucali čoveka koji je bio toliko drogiran da mu rane nisu učinile ništa

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sake

    10. decembar 2019 | 14:46

    Krivicna prijava, drugi put ce razmislit ahaha..

  • Дејан Младеновић

    16. decembar 2019 | 23:45

    Типичан приме болесне америчке демоНкратије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA