Objavljen niz dokumenata o NLO: Istina o incidentu na jezeru Falkon konačno javna?

Kris Rutkovski, kanadski naučnik, donirao je svoju kolekciju od više od 20.000 izveštaja o NLO, sastavljenih u prethodne tri decenije, kao i još 10.000 sličnih dokumenata kanadske vlade, Univerzitetu Manitoba

  • 2

Istina o neidetifikovanim letećim objektima negde postoji, a sada će mnogi entuzijasti i istraživači imati priliku da je nađu u velikom nizu dokumenata.

Kris Rutkovski, kanadski naučnik, donirao je svoju kolekciju od više od 20.000 izveštaja o NLO, sastavljenih u prethodne tri decenije, kao i još 10.000 sličnih dokumenata kanadske vlade, Univerzitetu Manitoba.

Kako on veruje, neki od najboljih dokumenata tiču se incidenta na jezeru Falkon.

- Bolji je čak i od Rozvela (leteći objekti navodno viđeni nad Novim Meksikom 1947. godine) jer SAD i dalje ne priznaju da se išta dogodilo u Rozvelu - rekao je on za CBC.

Kako piše "Lajv sajens", incident na jezeru je i dalje teško objašnjiv.

Navodno se dogodio 20. maja 1967. godine kada je industrijski mehaničar Stefan Mičalak u pustinji tragao za kvarcom i srebrom, a bio zaprepašćen guskama koje su bile uznemirene zbog nečeg u blizini.

Podigao je pogled i video dva predmeta u obliku cigare kako lebde iznad tla. Jedan se spustio, drugi poleteo. Ovom koji je sleteo približio se posle 30 minuta i osetio miris sumpora.

Priča se da je objekat bio toliko vruć da je nanosio opekotine i kroz rukavice.

Kada se objekat okrenuo i odjurio, isprskao je čoveka vrelim gasom, ostavljajući mu opekotine prvog stepena na stomaku. Nekoliko nedelja nakon toga je trpeo glavobolju, dijareju i zamračenja.

Nekoliko godina kasnije na tom mestu je nađen navodno komad metala koji je bio veoma radioaktivan.

Pogledajte još: "Ja li su Marsovci ja li svijetla": snimljeni NLO iznad Crne Gore?

Video: Ja li su Marsovci ja li svijetla: snimljeni NLO iznad Crne Gore?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mihailović

    16. decembar 2019 | 17:02

    Cela zemlja je pod prismotrom, mi smo kao u kući velikog brata...oni nas gledaju,proučavaju, čak su pokušavali da zaustave neko opasno napredovanje ...kao uništili probnu interkontinentalu raketu u Americi(postoji snimak kako kruže oko rakete u letu i zrake koje obaraju raketu),onesposobili elektroniku u mnogim raketama u silosima, njihovi leteći objekti obilaze nuklearne objekte i baze...mnogo toga neznamo, možda su oni bili drevna civilizacija sa zemlje koja je dovela svojim delovanjem do samouništenja,postoje mnogi tragovi koji se ne mogu objasniti. Ono sa američkim raketama je verovatno bio pokušaj da nas zaustave da nebi napravili istu grešku kao oni...

  • Дејан Младеновић

    16. decembar 2019 | 23:32

    Да то су снимљени нло --марсовци над црном гором...и непосредно пошто су стигли у црну гору и увидели колики су црногорци ленчуге нло--марсовци су побегли главом без обзира

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA