≫ 

Da li biste mogli da pogodite čiji su ovo prsti?

Ova ženka ima neobičnu pigmentaciju na ruci koja veoma podseća na ljudsku, te bi vrlo lako neko gledajući u fotografiju mogao da pomisli da je u pitanju čovek

  • 0

U zoo vrtu u Atlanti održana je zabava povodom šestog rođendana gorile Anake. Kako bi ovekovečili trenutak, zaposleni su napravili nekoliko fotografija i objavili ih na Fejbuku, a ispod njih su se, pored čestitki, našli i neki prilično zanimljivi komentari.

Naime, mnogi su primetili vrlo neobičan detalj na ruci ovog majmuna.

Ova ženka ima neobičnu pigmentaciju na ruci koja veoma podseća na ljudsku, te bi vrlo lako neko gledajući u fotografiju mogao da pomisli da je u pitanju čovek.

Kako navode zaposleni u zoo vrtu, nije samo Anakina boja kože jednistvena, već i njen karakter.

- Često viče na svoju mamu i druge kako bi prva dobila hranu i sok. Često takođe jaše svoju braću i sestre - navodi se na sajtu zoo vrta u Atlanti.

Neki veruju da Anaka zapravo ima vitiligo, stanje koje dovodi da deo kože izgubi pigment. Ipak, to nije potvrđeno i neki smatraju da je jednostavno Anaka rođena ovako i da joj je to beleg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA