≫ 

Skandal na svadbi: Kada je videla šta se sprema, mlada uletela na pozornicu i zgrabila mikrofon

Dan venčanja je veoma poseban dan u životima svih mladenaca i prirodno je da žele da sve prođe kako treba. Ipak, nekada se ne desi sve baš onako kako smo planirali

  • 3
wedding dress Pixabay.com

Pored činjenice da ste obukli belu haljinu na tuđem venčanju ili ste prepričavali to koliko je grozan bio mladin govor, najgora stvar koju možete da uradite na tuđoj svadbi jeste da zaprosite svoju lepšu polovinu, piše The Sun.

Ipak, čini se da je jedan momak rešio da ignoriše ovo nepisano pravilo, pa je uzeo mikrofon tokom svadbene ceremonije rođake svoje devojke i započeo prosidbu.

Deleći svoje iskustvo na Reditu, mlada (koja je ovog čoveka videla samo jednom u životu) rekla je kako je videla kuda taj govor vodi i sprečila momka da nastavi.

Opisujući svoje "ne naročito veliko" venčanje ona je napisala:

- Moja rođaka (sa očuhove strane, nismo baš toliko bliske) i njen dečko u tom trenutku se nisu zabavljali ni šest meseci. Videla sam tog momka jednom pre svog venčanja i nikada se nije pojavljivao ni na kakvim familijarnim okupljanjima. Svi smo se lepo zabavljali na mom venčanju, suprug i ja smo ćaskali sa gostima dok su drugi igrali - počinje ispovest ova mlada.

Kao i uvek, sve je otišlo u drugom smeru kada je dečko njene rođake uzeo mikrofon, otišao do sredine plesnog podijuma i zamolio sve da ga poslušaju.

Videvši kuda ide njegov govor, mlada je doletela pred njega.

Venčanje, mlada, mladoženja, brak, vencanica, burma, burme, bidermajer Foto: Pixabay

- Ne, niko se neće veriti na moj poseban dan, posebno ne tokom prijema. Možete se veriti kasnije, tokom večeri, ali sada ne. Ovo je moj dan. Hvala na razumevanju - rekla mu je.

Međutim, umesto da se solidarišu sa mladom koja, prirodno, nije želela da joj neko drugi krade njen dan, rođaka i tetka su bile ogorčene ovim postupkom.

- Moja rođaka je počela da se duri, a njena majka me nazvala pravim derištem - objašnjava mlada.

Naravno, porodica sa strane mladinog očuha je ovo smatrala neprimerenim i nastao je veliki razdor među porodicama.

Čak i kada je njena baka zamolila da razmisli još malo i dopusti da se njena rođaka veri, mlada na to nije pristala.

Nakon svega ne čudi to što je posle usledilo veoma neprijatno druženje za Božić kada je, tvrdi mlada, porodica njenog očuha ignorisala njenog muža i nju.

Da stvar bude još gora, ova rođaka je objavila da će se njeno venčanje održati tačno na mladinu godišnjicu braka 21. septembra 2020. godine.

- Besna sam i ne planiram da idem uopšte. To je prokleto moja godišnjica braka - napisala je besna mlada.

- Moja rođaka tvrdi kako su izabrali da se venčaju na njihovu prvu godišnjicu zabavljanja. Bez obzira na pravi razlog, veoma sam uznemirena. Naravno, moja baka je super uzbuđena - dodaje.

Naravno, nakon što je podelila ovu priču, usledile su lavine komentara. Neki su podržavali mladu ističući kako je njena rođaka nepristojna i da joj tera inat, dok su drugi smatrali da je trebalo da dozvoli momku da zaprosi devojku jer "ne može ona komandovati podijumom".

Video: Kakva svadba, kakav haos! Mladoženja se našao između dve žene, a onda je nastao karambol

(B. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragana

    9. januar 2020 | 23:44

    Toliko mi je to prostacki i nelulturno ,te prosidbe na tudjim vencanjima!!! Nekulturno!!

  • Zuga

    10. januar 2020 | 04:33

    Mlada je u pravu. Na poziv sopstvenog veselja,radosti i srece nema niko pravo da tu stecu neko drugi ponizava.

  • Koviljka

    10. januar 2020 | 07:58

    Očigledno im je trebao publicitet a nisu imali sopstvenu ideju! A i podlo zvuči. Te još i dan venčanja na godišnjicu iskorišćenog para! STVAAARNO.. BOLESNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA