≫ 

Devojci ostavio broj i ubrzo zažalio: Ona je samo htela da se našali, ali je sada mnogi osuđuju

Jedna devojka našalila se sa momkom koji joj je ostavio svoj broj, procenite da li je u pitanju samo bezazlena pošalica

  • 2

Velika je dilema šta učiniti sa brojem koji vam je stranac ostavio prethodne noći u nadi da ćete se čuti i otići na sastanak ili nakon „muvanja” putem neke društvene mreže. Da li ignorisati poruke tog stranca ili se upustiti u moguću ljubavnu avanturu?

Emili Kejn iz Engleske odlučila je da se malo našali sa momkom koji joj je poslao svoj broj.

- Zahvaljujemo se i čestitamo Vam! Uspešno ste usvojili šimpanzu Babls! 7,5 funti će biti skinuto sa Vašeg računa svakog meseca. Ukoliko želite da ugasite pretplatu kako Vam ništa ne bi bilo naplaćeno, odgovorite na ovu poruku sa STOP - glasila je uvodna poruka koju je Emili poslala momku.

Naime, u Ujedinjenom Kraljevstvu postoji mogućnost da se šimpanze iz zooloških vrtova formalno usvoje. Svakog meseca plaćate određenu pretplatu, a za uzvrat vam zoološki vrt šalje podatke o vašoj šimpanzi, slike, video snimke, pa čak i poklončiće.

Uz svoju poruku, Emili je poslala i sliku bebe šimpanze koja predstavlja Babls, a zbunjeni momak je poverovao da je zaista reč o usvojenoj šimpanzi, pa je odgovorio sa „STOP”, prenosi Bored Panda.

Emili se, ipak, nije zaustavila na tome, pa je nastavila da čestita momku i da ga obaveštava da će sve više novca biti naplaćeno sa njegovog računa. U jednoj poruci je poslala sliku plišanog majmunčeta, kojeg će momak navodno dobiti kao poklon.

simpanza Ubedila momka da je usvojio šimpanzu po imenu Babls Foto: Šimpanza

U drugoj poruci, Emili obaveštava izbezumljenog momka da će još 8 funti biti naplaćeno sa njegovog računa, što je novac namenjen Bablsinoj majci, Boni. Uz tu poruku je sledila i nasumična slika odrasle šimpanze.

Nakon brojnih poruka, drama se privela kraju kraju kada je momak počeo da moli i preti ukoliko mu skinu novac sa bankovnog računa. Na kraju je, čak, zamolio da razgovara sa podrškom za klijente.

- Pozdrav! Nadam se da ste imali prijatan Božić. Primio sam poruku danas u vezi sa mesečnom pretplatom koja će biti naplaćena putem moje debitne kartice kako bih spasao majmuna. Da li mogu da poništim pretplatu, molim vas? Nisam se prijavio za ovo. Hvala - glasila je njegova molba.

Muskarac, mobilni, telefon, ruka Mladić očajan pokušao da otkaže pretplatu Foto: Pixabay.com

Naravno, on nije zaista razgovarao ni sa kakvom podrškom za klijente. Sve vreme je slao poruke na Emilin broj, ali se ona smilovala i otkrila da je sve bila šala.

Momka je, nažalost, čitava situacija istraumirala i nije mu bilo do smeha, a Emili je svoje remek-delo humora podelila na Tviteru.

Ipak, ljudi na Tviteru bili su podeljeni po pitanju toga da li je ovde reč o bezazlenoj šali ili o surovosti. Procenite sami.

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jjjj

    13. januar 2020 | 08:10

    Ovakve sale mogu da prodju samo kod glupih Engleza i samo je njima ovo surovo. A on levat povjerovao pa onda krenuo kao pegla neka, Molim vas, nisam znao, nisam se pretplatio, pa se zahvaljuje nesto... Kao neka strina. Ovakve je sevap izlevatiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA