Snimak koji je oduševio svet: Beba uživa u poslu koji odrasli izbegavaju

Bake najbolje znaju šta unuci vole

  • 0
Beba Foto: screenshot/twitter.com/Arabiaxo

Majka devetomesečnog dečaka podelila je na društvenim mrežama snimak koji prikazuje mališana kako pere sudove u bakinoj kuhinji. Za razliku od većine odraslih, mališan uživa dok sređuje posuđe.

Arabia-Iman Tileri kaže da je njen sin tokom posete baki bio malo razdražljiv, pa su odlučili da mu zaokupe pažnju ne baš popularnim kućnim poslom. Baka je predložila da joj unuk pomogne oko pranja sudova.

- Čejs je bio nervozan pre spavanja i setili smo se da voli vodu. Mama je odlučila da mu prepusti pranje sudova kako bi se malo smirio - objašnjava dečakova majka za Fox News.

Video prikazuje malog Čejsa koji leži na stomaku i pokušava da opere lonac. Tileri je podelila snimak na Tviteru, a vrlo brzo zabeležio je oko 800.000 pregleda.

Video je izazvao simpatije korisnika. Neki su komentarisali Čejsovu snalažljivost prilikom pranja posuđa. Bakina ideja svakako je pomogla da se mališan umiri, a potom i brzo zaspi.

- Morali smo da ga zaustavimo kako bi se malo odmorio - kaže Tileri.

(N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA