≫ 

Zgodna gastarbajterka i harmonikaši, 2. deo: Pustila ih iz gepeka nasred auto-puta, pa svi zapevali

Žurka se završila u 4 sata ujutru nasred auto-puta, uz pesmu

  • 99
Devojke i harmonikaši Printskrin: Youtube

Četiri devojke, očigledno gastarbajterke, koje su u gepeku džipa švajcarskih registracija vozile harmonikaše, provodile su se do ranih jutarnjih sati. Zabava se završila oko 4 sati ujutru, kada su harmonikaše pustile iz gepeka nasred auto-puta.

Snimak koji se juče pojavio na internetu, a na kojem se vidi kako plavuša igra kolo nasred ulice na Novom Beogradu, dok joj dvojica momaka pevaju i sviraju sedeći u gepeku, dobio je nastavak.

Naime, kako na novom videu kaže prsata gastarbajterka, koja je bila za volanom luksuznog vozila, "bilo je 4 sata ujutru i vreme je da puste omladince da idu kući".

Međutim, žurka nije mogla da se završi bez još jedne pesme. Nakon što je harmonikaše pustila iz gepeka, svi u glas su zapevali.

- Specijalno za brata Nikolu i brata Purketa - rekao je mladić sa harmonikom, pa zapevao.

Kako može da se zaključi sa snimka, sve se to dešavalo ispred autobuskog stajališta na auto-putu u Beogradu.

Da podsetimo, nakon što se juče proširio prvi snimak sa istom devojkom u glavnoj ulozi, usledili su žestoki komentari.

Naime, mnogi su upitali zašto u Srbiji "svako misli da može da radi šta hoće", i devojci poručili da pokuša ovako nešto da uradi u Švajcarskoj.

- Koje smo mi smeće od države kada odobravamo ovako ponašanje, pa da je ovo uradila u Švajcarskoj odveli bi je kod psihijatra - glasi samo jedan od mnogih komentara.

Drugi, opet, tvrde da devojka nije ništa loše uradila i da je vodila računa o bezbednosti, kao i da "svako od nas voli da se zeza kad je velika fešta".

- U čemu je vaš problem? Ona nije nikog uvredila ni povredila. Dakle, zeza se za svoj groš i tako i treba. Napred, devojko! Jedna je duša balkanska! - glasio je jedan od komentara, na šta su se nadovezale reči podrške.

Šta vi mislite?

Video: A ostali gastarbajteri divljaju i bahatišu se na ovaj način:

Video: U Guči veselje - trbušne plesačice, devojke po stolovima i raspevana atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marina

    16. januar 2020 | 10:01

    Primitivizam će se odavde teško iseliti.

  • samo se cudim

    16. januar 2020 | 11:00

    Jeste cim si raspolozen ti si za psihijatra. I debele guzice se peru i u Srbiji a ne samo vani i kod nas se hapsi seksualna klijentela. Zaboravljamo sta je mladost i sta mladost moze da izleci Uvek se secanja svode na ovakve trenutke, s kim smo se nasalili, sto 4 dana nismo izlazili iz kafane, sto tri coveka za turu pica naruce 42 vinjaka i 42 piva. Jednog prijatelja policija pritvorila zbog slicnog ponasanja a kad su culi ko je nije hteo da izadje iz pritvora morali silom da ga izbace I ne mislite da smo seljaci ili alkoholicari ,neki od nas su lekari neki generali neki su bili predsednici opstina,sudova pravnici itd. Ovde im dajem samo jednu zamerku a to je sto nisam mogao ovo uzivo da vidim.

  • Red briggade

    16. januar 2020 | 11:45

    Srbija ima mnooogo problematičnije ljude koji su za psihijatra...a ovo...daj Bože da nam cela nacija peva i bude vesela i srećna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA